Görgey Petrának hatalmas kaland köszöntött be az életébe

Görgey Petra életébe óriási kalandként csapott be az Exatlon Hungary. 

2019. január 2. 21:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gyarmati Panka vs. Görgey Petra 14. adás A második kiválasztási kör utolsó futama. Ha ezt megnyerik a Kihívók, már csak egy győzelemre vannak a diadaltól. 

Rákóczi Renáta vs. Görgey Petra 13. adás Nagy volt a tét, hiszen Rákóczi Renáta és Görgey Petra futamának a Döntőbe jutás volt a tétje...
Görgey Petra vs. Nicoleta Lunca 12. adás A folytatásban Görgey Petra és Nicoleta Lunca fej-fej melletti csatája következett.
Rákóczi Renáta vs. Görgey Petra 11. adás A Kihívók nagyon felszívták magukat, egyre jönnek fel a versenyben... Ha kíváncsi vagy, hogyan alakult Rákóczi Renáta és Görgey Petra párbaja, kattints, és nézd meg a videót!
Bereczki Krisztiánnak véget ért a dominikai álom Rendkívüli volt az Exatlon Hungary pénteki adása. A Kihívók közül Görgey Petra lesérült, Bereczki Krisztiánnak pedig a nyárból a télbe kellett hazajönnie.
Itt tényleg vérre megy a küzdelem! - 19.00 TV2 Minden eddiginél izgalmasabb adással folytatódik az Exatlon Hungary pénteken: Görgey Petra lesérül, egyvalaki pedig nem folytathatja tovább a versenyt...

Gelencsér Tímea vs. Görgey Petra 8. adás A Kihívó előnyre tett szert a Bajnokkal szemben, sokáig úgy tűnt, Petra nyeri ezt a kört. Vajon Timi be tudta hozni a lemaradását? A videóból kiderül.
Gyarmati Panka vs. Görgey Petra 6. adás Hihethetlen futam volt. Minden az ügyességi játékon dőlt el, az eredményt célfotó döntötte el. 
Miló Viktória vs. Görgey Petra 5. adás Miló Viki az elején szépen tartotta a tempót, picit lemaradva, de ment Petra után. Aztán egyszer csak megcsúszott... Van esélye még visszahozni, vagy Petra viszi a fordulót?
Miló Viktória vs. Görgey Petra 4. adás Már a legelején elhúzott Petra Viki előtt. Bár a Bajnokok csapatának tagja próbált szépíteni, az előny megmutatkozott a végeredményben...
Salander Dorina vs. Görgey Petra 3. adás Drámai fordulat: a Kihívók csapatának két tagja versenyzett egymással. Közülük csak egy nyerhetett...
Görgey Petra vs. Palásti Ágnes 2. adás A Kihívók csapatának női tagjai összecsaptak, hogy eldőljön ki a legjobb közülük!