Szombathelyen a Fidesz-székházhoz, Gödöllőn a megdrágult uszodához vonultak a tüntetők

Pécsen, Szombathelyen, és Gödöllőn is sokszáz fős tömeg tüntet pénteken kora este a túlóratörvény ellen.

2019. január 4. 18:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Macron: A Fidesz felfüggesztése kudarc A francia államfő kívülállóként értékelte az Európai Néppártban született döntést.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint nem szabad túldimenzionálni az Európai Néppárt jelentőségét A vita végén meglátják, érdemes-e maradni.
A Fidesz vereségeként értékelték az EPP ülésén történteket az ellenzéki pártok A Fidesz úgy döntött, hogy felfüggeszti tagságát az Európai Néppártban.
A Fidesznek nem okozna gondot, hogy vétójátékos legyen Magyarországnak viszont fájhat, ha a Fidesz elszakadna az Európai Néppárttól, mert a kormány veszítene az érdekérvényesítő képességéből.
A Fidesz EP-képviselője szerint Semjén olyanokkal közösködött, akikre a korrupció sötét árnya vetül” Tőkés László szerint a miniszterelnök-helyettes rossz színpadon állt március 15-én Erdélyben.
A nap legfontosabb hírei – 2019. március 17. 50-re emelkedett az új-zélandi merénylet halálos áldozatainak száma, a Fidesz nyerte március 15-ét, újabb tüntetések Belgrádban.

Nem engedik be kommentje miatt Ausztráliába a Fidesz-konferencia sztárfellépőjét Érvénytelenítették az ismert szélsőjobboldali megmondóember, Milo Yiannopoulos ausztráliai vízumát, miután az altrigh mozgalom képviselőjének az új-zélandi muszlimok elleni véres merénylet után is cs...
Hogy került a Fidesz.hu a Tények Facebook-oldalára? Hekkelés vagy freudi elszólás?
'A migrációban nincs kompromisszum' A magyar kormány és a Fidesz sem köt kompromisszumot a migráció, a kereszténység megvédése ügyében - közölte Kovács Zoltán. A miniszterelnök levelére reagált, amelyet Orbán Viktor azon pártok vezetőin...
A Fidesz szerint nem kell több pénz határvédelemre Miközben az illegális bevándorlás ellen agitál a Fidesz, Strasbourgban nem szavazták meg azt a javaslatot, amely több pénzt biztosítana erre a célra.
Weber susţine că a avut o discuţie constructivă cu Orbán, dar nu au soluţionat fiecare problemă Budapesta, marţi, 12 martie 2019 (MTI) - Liderul grupului parlamentar al Partidului Popular European (PPE) a catalogat drept constructivă discuţia pe care a avut-o, marţi, la Budapesta cu premierul U...
Százezrekkel nőnek a képviselői fizetések A Fidesz tavaly megszavazta, hogy a parlamenti fizetéseknek követniük kell a magyar átlagkeresetet, ami elvileg 30 ezer forinttal nőtt tavaly.