Kizuhant a kilencedikről egy férfi Nyíregyházán

A férfi az úttestre zuhant, szörnyethalt.

2019. január 7. 15:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Romlik a levegőminőség, ezeken a településeken van baj Tovább nőtt a légszennyezettség több hazai városban; mindenhol a kisméretű részecske (PM 10) a domináns légszennyező anyag. A levegőminőség már Nyíregyházán, Szolnokon, Egerben, Miskolcon,...

Vonat és kocsi ütközött Nyíregyházán A Nyíregyháza-Vásárosnamény vonalon 60-90 perces késések vannak.
Tinik rabolták ki a részeg férfit Összeverték, majd elvitték az óráját, a pénzét és a mobiltelefonját is annak a férfinak, akit két fiatal támadott meg Nyíregyházán. Az áldozat nem emlékezett a történtekre, a rendőrségen is a családja...

Repült a karácsonyfa és az ajtó  Díszekkel együtt hajított ki valaki egy karácsonyfát karácsony első napján a harmadik emeletről, aztán még egy ajtót is utána dobott Nyíregyházán.
Vidéken, külföldön is tüntettek a kormány ellen Szerdán Egerben, Nyíregyházán, Vácon és Debrecenben, valamint Bécsben és Varsóban tartottak tiltakozó megmozdulásokat.
Országszerte és külföldön is folytatódtak a tüntetések az Orbán-kormány ellen Demonstráltak Debrecenben, Egerben, Nyíregyházán és Vácott is, összegyűjtöttük a videós közvetítéseket.