Hoppá: Fernando Alonso Veszprémbe jön versenyezni

A kétszeres Forma-1-es világbajnok nem a Magyar Nagydíjra érkezik, hanem a legnagyobb magyar tereprali-versenyre. Résztvevőként.

2019. január 8. 12:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Élet és halál között a Forma-1 legendája Ismét kórházban.

Schumacher kiválóságához méltó születésnapi köszöntéseket kapott A sportág egésze Michael Schumacher 50. születésnapját ünnepli ma. A bajnokot rengeteg aktuális és ex-Forma-1-es pilóta, volt és jelenlegi csapatfőnök köszöntötte születésnapja alkalmából. A Schumache...
Keszthelyi Vivien lesz az első magyar női pilóta a Forma-3-ban Első magyar női pilótaként már januárban bemutatkozhat egy Forma-3-as sorozatban Keszthelyi Vivien, aki a BlackArts Racing istálló versenyzőjeként az F3 Asian Championship Winter Series elnevezésű...
Ad is, el is vesz a kormány a gyermeket nevelőktől Új támogatási forma jelent meg, a tartósan beteg gyermeküket otthon ápolókat segíti az állam.
Megváltozik az időmérő a következő Forma-1-es szezonban És még ennél is szigorúbb változtatások jöhetnek a jövőben.
A Forma-1 egy hétig ünnepli Schumacher ötvenedik születésnapját Felidézik a legsikeresebb pilóta páratlan karrierjét.

Djokovicot választották 2018 legjobb európai sportolójának A szerb teniszező a horvátok aranylabdás futballistáját, Luka Modricot és az ötszörös Forma-1-es világbajnok Lewis Hamiltont előzte meg a hírügynökségek voksolásán.
Évekkel ezelőtt címeztél utoljára borítékot? Ezért lenne érdemes újra tollat ragadnod A karácsonyi ajándékokat ne csak SMS-ben köszönd meg a távoli ismerősöknek: a kézzel írott forma mindkettőtöket boldogabbá tesz.
Trónok Harca lehet a Forma-1 következő idénye A Forma1-es szezon végén megindult a pilótakeringő. Érdemes áttekinteni, hogyan vágnak neki a csapatok 2019-nek, mert akadnak meglepő húzások, újoncok, s látunk egy nagy visszatérőt is.
Kovács Zoltán szerint a vizes vb remek, busásan megtérülő rendezvény volt Ahogy a Forma-1 is.
Räikkönen miatt szomorkodik a Mercedes csapatfőnöke Toto Wolff szerint csapás a Forma-1-nek, ami a Ferrari pilótájával történt.
Forma 1: elköltözhet a Brit Nagydíj Utcai pályát szeretnének.