Egy 6 éves kislány nyerte a Google 8+13 millió forintos ösztöndíját

A Virginia államban élő Sarah Gomez-Lane dínókról készült rajza bizonyult a legjobbnak a keresőóriás Doodle for Google nevű pályázatán. Nem kevés pénzhez juttatta ezzel iskoláját és saját magát.

2019. január 9. 17:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Google Earth-ben kereshetjük meg a világ egyik legismertebb nőjét Jó, annyit finomíthatunk, hogy azok számára ismert, akik már 40 felett vannak. De nekik vélhetően nagyon.

A Waze megoldásait használja a Google Térkép Több hasznos funkcióval bővül, illetve a szerencsésebbeknek már bővült is a Google Térkép repertoárja. A Wazéhoz hasonlóan, mostantól itt is valós időben láthatjuk, hol van traffipax, illetve baleset.
Ez jobb hír, mint gondolná: a Google mesterséges intelligenciája előre megmondja, merről fog fújni a szél A Google és a DeepMind a gépi tanulást vetette be, hogy meg tudják jósolni, mikor honnan fúj majd a szél, így téve hatékonyabbá a szélerőművek áramtermelését.
A Google programozója 31 415 926 535 897 tizedesjegyig számolta ki a pí értékét Emma Haruka Iawónak 121 napjába telt, hogy 9 billóval több tizedesjegyet számoljon ki a pí értékének, mint amit az eddigi rekord jelentett.
Világszerte baj van a Facebookkal, a Messengerrel és az Instagrammal Reggel a Google szolgáltatásaival volt baj, estefelé a Facebook a soros.
Letett az EU arról, hogy közösen adóztassa meg a Facebookot és a Google-t A bizottság szerint még nem halt el az ötlet, de másképp próbálják most megoldani.

Újra elbukik az európai Facebook-adó Évek óta folyik a vita az Európai Unióban arról, hogyan adóztassák meg azokat a digitális nagyvállalatokat, mint a Google vagy a Facebook, amelyek komoly profitot termelnek az EU-ban, de a nyereségük....
Így nézhet ki a Google készülő kontrollere A Google egy kontroller terveit szabadalmaztatta, ami további erősíti a gyanút, hogy egy konzol készül a cég háza táján.
Mindenki meneküljön a Windows 7-től! Súlyos sebezhetőség miatt riasztást adott ki a Google.
Egy kutya megkergette a Google autóját, a hajszát pedig a térkép is megörökítette
Semmi sem fejezi ki szebben Józsefváros átalakulását, mint ez a Google-találat
Történt egy kis galiba: egy darabig nem fogja tudni megnézni a fotókat, ha a tévéje androidos Titokzatos szoftverhiba miatt volt kénytelen egy időre leállítani a Google fotókkal kapcsolatos szolgáltatását az androidos televíziókban.