Egy 6 éves kislány nyerte a Google 8+13 millió forintos ösztöndíját

A Virginia államban élő Sarah Gomez-Lane dínókról készült rajza bizonyult a legjobbnak a keresőóriás Doodle for Google nevű pályázatán. Nem kevés pénzhez juttatta ezzel iskoláját és saját magát.

2019. január 9. 17:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ez de jó: jelezni fog a Google Maps, ha traffipaxot lát Régi adósságát törleszti a Google Maps azzal, hogy a jövőben a sebességmérő berendezéseket is mutatja majd.

Mindenkit bámultba ejt - Titkos, szabályos kör alakú szigetet találtak A Google Térkép segítségével újabb misztikus területre bukkantak.
Új funkciót kapott a Google Fordító, precízebb lehet tőle a fordítás Korábban csak azt mutatta meg a Google fordítója, egy adott szónak/kifejezésnek milyen jelentései lehetnek, most már viszont azt is látni, melyeket milyen gyakran használják mások.
Ön is köztük volt? A fél világ letöltötte már ezt az alkalmazást Nem az Apple, nem a Google, de még csak nem is a Microsoft nevéhez fűződik az a videólejátszó alkalmazás, amelyet már hárommilliárdszor letöltöttek. Ráadásul a fejlesztőit még csak az anyagiak sem ér...
Végre! Nagyon hasznos funkcióval bővül a Google alkalmazása Már régóta vártunk erre!
Hasznos újítással rukkolt elő a Google Egyszerűsíti az életünket az új funkció.

CES 2019: a 7 nm lesz az AMD idei trendje A vállalat a Radeon VII-tel kezdi az évet, amit új EPYC és Ryzen CPU-kkal folytat, de a Google sem marad ki a jóból.
A Google asszisztensét és az iTunest is támogatják a Samsung legújabb okostévéi A Samsung a Google Assistant és az Amazon Alexa mellett az iTunest is integrálja az okostelevízióiba.
Mérföldkőhöz érkezik a Google, 1 000 000 000 eszközön fognak "hallgatózni" Kicsivel több mint fél év alatt megduplázódott azoknak az eszközöknek a száma, amelyen a Google digitális asszisztense várja a felhasználók utasításait.
Ügyeskedés az adóparadicsomban: elképesztő összeget utalt át a Google Mintegy 19,9 milliárd eurót utalt át bermudai bejegyzésű leányvállalatának 2017-ben a Google egy holland fedőcégén keresztül, így csökkentve az Egyesült Államokban és Európában fizetendő nyereség-, il...
Bermudai adóparadicsomba menekítette pénzét a Google A keresőóriás csaknem 20 milliárd eurót utalt át az egyik leányvállalatának.
Kiderült egy nagyon fontos dolog a Google új operációs rendszeréről, ami leválthatja az Androidot Egyelőre senki sem tudja, mikorra készülhet el a Google által régóta fejlesztgetett Fuchsia nevű operációs rendszer, de az már most biztos, hogy a Google megkönnyítenék az átállást az Androidról.