Nemzetközi védelem illeti a szaúdi lányt

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága védelmébe vette azt a szaúdi lányt, aki napok óta egy bangkoki hotelszobában tartózkodik, megpróbálva megakadályozni, hogy hazaküldjék családjához.

2019. január 10. 16:54

A cikk folytatása...Friss hírek
Francia-olasz viszony: utoljára a második világháborúban léptek hasonlót Miután a legnagyobb olasz kormánypárt vezetője a francia sárgamellényesekkel találkozott, hazahívták egy hétre a nagykövetet. Nem a semmiből jött a mostani olasz-francia összeugrás, de az EP-választás felerősítette. Már Leonardo kiállítását féltik.
Tücsi új vlogjában árulta el, hogy kislányukat Sofron Nara Sophie-nak fogják hívni Az SNS egy tök menő monogram lesz.
Megvágta magát lopás közben, ez buktatta le a svéd koronékszer-tolvajt A svéd koronaékszereket még júliusban lopták el, majd rejtélyes módon előkerültek, és le is buktatták a tolvajt.
A Liechtenstein-ház gyűjteményéből rendeznek kiállítást Bécsben Az Albertina látogatóbarát módon tudja bemutatni a műveket.
Márciusban jön Switchre a Hard West Az XCOM játékmenetét idéző vadnyugati stratégia a jövő hónapban Nintendo Switchre költözik. A CreativeForge Games alkotásában nem csak rivális revolverhősöket kell elintéznünk, hanem démoni teremtményeket is.
Hosszú Katinka örül, még ha sokat is bántották Persze, hogy még mindig a Duna Aréna új konditerme a téma.

Ezrek menekültek Nigériából Csádba a fokozódó dzsihadista erőszak miatt Mintegy hatezer ember menekült el Nigéria északkeleti részéből Csádba december vége óta a térségbeli dzsihadista erőszak fokozódása miatt közölte kedden az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR).

Top hírek:
Ismét drágább lett a tankolás Az üzemanyagok ára legutóbb szerdán változott.
Elkelt a világ legrégebbi Valentin-napi üdvözlőkártyája A szerelmes üdvözlet 1790-ben írták.
Mattpiros és fekete a Ferrari 2019-es F1-gépe Az új festés mellett egyedi megoldásokkal fognák be a Mercedest.
Századvég: az MSZP-szavazók sem kérnek Timmermansból Az Európai Bizottság (EB) első alelnöke magyarországi látogatásával teljesen felesleges köröket fut, hiszen még a magyar baloldali szavazók is elutasítják azt a bevándorlás- és kvótapárti politikát, amit Timmermans képvisel az európai szocialisták csúcsjelöltjeként a májusban esedékes európai parlamenti választások kampányában - írja a Századvég Alapítvány pénteki közleményében.
Mégsem emelnék meg a tankötelezettség korhatárát A minisztérium cáfol, marad a 16 év, de a szakképzési rendszerhez tényleg hozzányúlnak.
Újra negyeddöntős a Sopron Újra negyeddöntős a Sopron