Az LG-vezér rátapintott a mai mesterséges intelligencia gyenge pontjára

Egy robottal osztozott a reflektorfényben I.P. Park, az LG elnöke és technológiai vezetője, amikor a vállalat jövőről alkotott vízióját körvonalazta a Mesterséges intelligencia egy még jobb életért című, a CES 2019 technológiai kiállításon tartott beszédében. A szakember szerint az édeskevés, hogy a gépek megértenek minket érteniük kellene mondataink mögött meghúzódó szándékainkat is.

2019. január 10. 18:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az adat az új olaj, de az adat magában nem ér semmit Bizonyos területeken a mesterséges intelligencia már ma is kellő megbízhatósággal alkalmazható, más területeken viszont korlátok sora áll még a kutatók előtt, amelyek legyőzése komoly kihívásokat...

A nyugat-európaiak negyede inkább a mesterséges intelligenciára bízná hazája kormányzását Elegük van a vezetőikből.
2032-re már be is lehet költözni a világ legnagyobb mesterséges szigetére A Kispest nagyságú területen Hong Kong lakhatási gondjait akarják megoldani.
Itt az Nvidia filléres mesterséges intelligenciája Fejlesztőknek, kutatóknak, otthoni barkácsoló kedvűeknek szánja az Nvidia azt a kis számítógépes modult, amelybe már beköltözött a mesterséges intelligencia.
Megépült a mesterséges sziget Felcsúton A polgármester hétfőn lakossági fórumot tartott a tervekről, de csak négy helyi lakos látogatott el az eseményre.
50 millióból megússza Kisvárda a virtuális akváriumot A kivitelező cég kiléte meglepetést nem okozhat, hiszen ismerős arcok fogják kialakítani a mesterséges szigeteket és a tóba süllyesztett akváriumot.

Mesterséges szigetet terveznek Felcsút határába Csak meg ne hosszabbítsák Bicskéig!
Ez jobb hír, mint gondolná: a Google mesterséges intelligenciája előre megmondja, merről fog fújni a szél A Google és a DeepMind a gépi tanulást vetette be, hogy meg tudják jósolni, mikor honnan fúj majd a szél, így téve hatékonyabbá a szélerőművek áramtermelését.
Gyakorlati 5G alkalmazások Fekete Rubik-kocka a kézben, színes virtuális bűvös kocka a szem előtt: játék, amely jól szemlélteti a közelgő 5G hálózatok lehetőségeit. Autonóm járművek: a valós jövő, amely elképzelhetetlen az 5G é...
Bizarr esti meséket talál ki a Facebook mesterséges intelligenciája A Facebook párizsi részlege egy olyan mesterséges intelligenciát fejlesztett ki, ami egészen meglepő "meséket" képes írni. A fő feladata viszont nem ez lesz.
Mesterséges intelligenciához készült munkaállomások a Lenovótól A ThinkStation P520 és P920 nincs híján erőnek, ami valószínűleg az árcédulán is tükröződik majd.
Kedvező árú Huawei mobil csúcsfunkciókkal A Huawei bemutatta legújabb belépő kategóriás okostelefonját, az Y7 2019-et. Az Y széria legfiatalabb tagja a gyártó csúcskészülékeihez hasonlóan, okos-akkumulátor megoldásokkal és fejlett mesterséges...