Tepsiben sült csirke tejszínes, fokhagymás szósszal: fantasztikus főfogás

Gyorsan finom főételt készíthetsz egyszerű hozzávalókból. A csirkemell így nem lesz száraz, és mindenki örömmel fogyasztja.

2019. január 11. 8:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Félbeszakadt a Párbaj: Súlyos sérülés az Exatlon Hungary-ben Elérkezett a Medál játék és a Párbaj napja, azonban a pályán egy nem várt fordulat történt: Provoda Jodes súlyosan megsérült, kórházba kellett szállítani, így a sorsdöntő összecsapás végül elmaradt...
Exatlon Hungary - 60. adás Az Exatlon Hungary 60. adásában először a Medál játék keretein belül csaptak össze a versenyzők. Utána következett a Párbaj, ahol egy hirtelen mozdulatot követően váratlan fordulatot vettek az események. Az elképesztő izgalmakért nézd meg a teljes adást! 
Konyhatündér Marton Adrival 7. rész A műsorban bemutatjuk, hogyan lehet a gyerekek segítségével minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket adunk, miképp orizd meg családod vitalitását idotakarékosan és költséghatékonyan, valamint hogyan helyettesítsd kedvenc ételeid hozzávalóit, annak érdekében, hogy az minél egészségesebb lehessen.
Vajon ki búcsúzik el az Exatlon Hungary-től? - Hétfő 19.15 Provoda Jodes  a műtét után erőre kapott, így ismét harcba szállhat Mischinger Péterrel a játékban maradásért. Vajon Jodira hogyan hatott a sérülés? 
Provoda Jodes sérülése ellenére tettre kész: máris újból versenybe szállna Jodi vidáman tért vissza a Táborba. A többieknek részletesen mesélte el a kórházban tapasztaltakat. A Kihívó nem akar tétlenkedni: alig várja, hogy újból versenyezzen. 
Szerencsétlenségek sora éri a Kihívókat? A Kihívók nem értik, hogy történhet velük ennyi balszerencse. Az elvesztett Végjáték után, a Medál játéban sem tudtak megkaparintani egy védettséget jelentő tárgyat sem, a Párbajban pedig súlyos sérülést szenvedett Jodi. 

Top hírek:
Vereséget szenvedett a magyar válogatott Szlovákiában Óriási hangulatban kezdődött a Szlovákia-Magyarország Eb-selejtező. A mindegy kétezer magyar szurkoló kitett magáért, a Himnusz alatt piros, fehér, zöldbe borították a vendégszektort, majd pedig hatalmas hangorkánban törtek ki. Az összecsapást a szlovákok kezdték jobban, de jelentős helyzetre a 15. percig kellett várniuk, akkor Pekarík jobbosát hárította szépen Gulácsi, majd négy perccel később Hancko lövése súrolta a felső lécet.
Meghan hercegné csak úgy szórja a pénzt - Döbbenetes, mennyit költött kismamaruhákra Meghan csak eddig hétszer annyit költött, mint Katalin hercegné.
Luz Maria - 66. rész Sergio véletlenül meglátja, ahogy Angelina a saját lábára áll és sétál. Gustavo a város összes varrodájában keresteti Lucecitát. Angelina megkapja az idézést a jegyzőhöz.
A legendás magyar műsorvezető 20 év után újra tévézik A lányával közös műsort kapott Rókusfalvy Pál a Családi kör című műsort vezeti lányával, Rókusfalvy Lilivel.
Napi horoszkóp: Akadályokba ütközhet a Vízöntő - 2019.03.22. Szúrós kedvében lehet az Oroszlán. Napi horoszkóp!
Steiner Kristóf: Mindenkinek vannak mocskos fantáziái, de legtöbben a hozzájuk legközelebb állóknak sem vallanák be Eljutott hozzánk egy felvétel, amin Steiner Kristóf első ránézésre elég félreérthető szituációban látható. Erről beszéltünk vele.