Tepsiben sült csirke tejszínes, fokhagymás szósszal: fantasztikus főfogás

Gyorsan finom főételt készíthetsz egyszerű hozzávalókból. A csirkemell így nem lesz száraz, és mindenki örömmel fogyasztja.

2019. január 11. 8:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Szövetségesek - ORSZÁGOS PREMIER - január 25., péntek, 22.30 Ajánló - Szereplők: Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Kaplan, Jared Harris, Anton Lesser, August Diehl, Charlotte Hope
Pillangó-hatás - Teljes film Rendező: Eric Bress, J. Mackye Gruber Szereplők: Ashton Kutcher, Eric Stoltz, Melora Walters, Amy Smart, William Lee Scott 
A felsőházba lőtte a Valenciát a spanyol válogatott csatár A második félidő végjátékában sikerült megfordítania a meccset az idei döntetlenkirálynak.
Stenker - péntek 21.00 Ajánló - Stenker: péntek esténként a Zenebutikon!
Kung Fu Yoga - Hamarosan a TV2-n! Ajánló - Kung Fu Yoga országos tv premier hamarosan a TV2-n!
Az ördög jobb és bal keze 2. - Teljes film Rendező: Enzo Barboni Szereplők: Bud Spencer, Terence Hill, Enzo Tarascio, Emilio Delle Piane, Yanti Somer

Top hírek:
Özvegye állítja: makkegészségesen halt meg Hofi Géza Amerikai slágereket énekelt, kirándult, a kedvenc éttermében ebédelt, felhívta a barátait telefonon, majd lefeküdt aludni. Honnan sejthette volna imádott felesége, hogy ez volt Hofi Géza utolsó napja?
Álnéven hirdette Isten igéjét, majd újra lecsapott a porschés gyilkos Hidegvérrel ölt, aztán húsz évet ült, majd nevet változtatva, isteni igéket magyarázó könyvet adott ki a 90-es években porschés gyilkosként elhíresült R. Gábor. A vér azonban benne sem vált vízzé.
A téli túrák 6 létfontosságú kelléke - Baj lehet belőle, ha otthon marad valamelyik Nem mindegy, mit veszel a ruha alá, ha téli túrára indulsz.
Lesz ne mulass kívánságműsor - hétköznap 12.50 Ajánló - Indul a Lesz ne mulass kívánságműsor! - hétköznap délutánonként a Zenebutikon!
Australian Open - sirályürülék miatt csúszott a női meccs Több érdekes rekord is megdőlt a napokban az év első Grand Slam-tornáján. Ezekből szemezgettünk.
Vásárlásra sarkall a bolti zene Nem ritka eset, hogy az ember elmegy vásárolni, és több pénzt hagy az üzletben, mint azt előre eltervezte. De a fordítottja is megesik: nem tudja megmondani, miért, de öt perc múlva kifordul a boltból. Ki gondolná, hogy mindkettő lehet akár a zene miatt is?