Három hónap után megkerült a kamaszlány, aki azután tűnt el, hogy meggyilkolták a szüleit

A 13 éves Jayme Closs lesoványodva, koszosan, a lábára túl nagy cipőben bukkant fel otthonától tíz kilométernyire

2019. január 11. 12:26

A cikk folytatása...Friss hírek
Jégkorong Erste Liga - 22 év után magyar bajnok a Ferencváros A Csíkszereda lesz a Ferencváros ellenfele a jégkorong Erste Liga döntőjében, miután az elődöntő hatodik mérkőzésén pénteken kétszeri hosszabbításban legyőzte a vendég Újpestet, ezzel az FTC 22 év után magyar bajnok lett
Elege lett abból, hogy nem takarítanak, az egyik utas szedte össze a szemetet a Kőbánya-Kispest pályaudvarnál A BKV szerint rendszeres a takarítás, és a szemetelőket rendészeti eszközökkel kell kezelni.
Megszólalt az elfogott szír férfi ügyvédje a Híradóban Az ügyfelem szerint nem valósak a vádak közölte az M1-en.
Fényes nappal ölte meg barátnőjét, mert az szakítani akart vele 13 évet kapott A nagykanizsai férfi fejbe vágta, majd több alkalommal megszúrta párját.
A németországi bevándorlók majdnem fele megbukik az integrációs tanfolyamokon A nyelvet sem tanulják meg. Az adatokat a bevándorlásellenes AfD szerezte meg.
Három zsáknyi csikket szedtek össze a Széll Kálmán téren

Top hírek:
Halasztják a Brexitet, még minden lehetőség nyitva marad Hosszabb halasztáskor a szigetországnak részt kellene vennie a májusi európai parlamenti választásokon.
Merkel továbbra is a kötelező kvóták tervéről beszél Szánthó Miklós elmondta, azt már Merkel is elismeri, hogy az illegális migráció nem jó.
Vereséggel kezdte a magyar válogatott az Eb-selejtezőket Szlovákia 2-0-ra legyőzte Magyarországot a 2020-as Eb selejtezősorozatában.
Már-már hidegháborús a helyzet Amerika és Kína között A közelmúltban Európában is felmerült a Huawei kínai vállalat kitiltása az 5G hálózatok infrastruktúrájának kiépítéséből. Az Egyesült Államok nemzetbiztonsági kockázatokra hivatkozva ezt már korábban megtette, és szövetségeseit is erre felé tereli. Mi áll a háttérben?
Rendeletet írt alá a felsőoktatási szólásszabadság biztosításáról Donald Trump A szabályozás betartását a szövetségi hatóságok majd ellenőrzik is.
Új-Zéland két percre elnémult Több ezren gyűltek össze a vérengzés egyik helyszínén.