Egyre több migráns próbál Belgiumban menekültstátuszhoz jutni

A Le Soir című napilap arról számolt be, hogy 2018-ban csaknem 23 500 ember folyamodott menekültstátuszért Belgiumban, s ez 19 százalékos növekedés a megelőző évhez képest.

2019. január 11. 13:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kecskemétről szállnak fel az orosz katonai megfigyelők Megfigyelőrepüléseket hajtanak végre amerikai és norvég katonák Oroszország fölött ezen a héten jelentették be Moszkvában. A Varsói Szerződés (VSZ) egykori tagállamai és a NATO tagállamok által aláí...

Nem sértettek törvényt az antiszemita bábokkal Belgiumban A hatóságok szerint a karneváli kocsival nem sértettek meg a törvényt.
Antiszemita karikatúrákkal karneváloztak Belgiumban Az UNESCO is elítélte, hogy régi antiszemita sztereotípiákra hajazó bábukat vonultattak fel.
Több mint kétezren választották az eutanáziát tavaly Belgiumban Leginkább a 60 és 89 év közöttiek, és valamivel több nő, mint férfi döntött a kegyes halál mellett.
Félbe kellett szakítani egy versenyt, mert a női bringás beérte a férfiakat Ritka malőr csúszott be Belgiumban az egyik egynapos kerékpárversenyen.
Belgiumban elvehetik a jogosítványát annak, aki huzamosabb ideig az autópálya középső sávjában kocsikázik Már ha ezt a hibát kétszer is elköveti.

Megdőlt a melegrekord meg Belgiumban Országos melegrekord dőlt meg Belgiumban, a főváros déli, Uccle nevű kerületében szerdán 21,5 Celsius-fokot mértek - közölte a helyi sajtó csütörtökön.
Nigériai migráns maffia jött létre Nyugat-Európában Drogcsempészet, gyerekkereskedelem, emberrablások. Franciaországban, Belgiumban és Németországban is súlyos a helyzet.
Üvegszilánk volt az Auchan rösztijében Belgiumban jelentették be, de Magyarországra is érkezett a fagyasztott rösztiből.
Tüntető zöldpárti EP-képviselőket vettek őrizetbe Belgiumban Őrizetbe vettek négy zöldpárti európai parlamenti képviselőt szerda délelőtt Belgiumban, amiért az amerikai nukleáris fegyverek európai jelenléte ellen tüntetve engedély nélkül behatoltak egy légi...
Hatodszor tüntettek fiatalok a klímavédelem fokozásáért Belgiumban Immár hatodik egymást követő csütörtök délelőtt vonultak utcára fiatalok, főként diákok ezrei Belgiumban, hogy határozottabb fellépést követeljenek a klímaváltozás ellen
Storck idén csak nyert, szárnyal a csapata Utolsó helyen vette át a Mouscront Belgiumban, az éllovast is legyőzték már idegenben.