Sárkány a Jupiter fellegeiben: kommentáradat indult a NASA felvétele miatt

Érdekes alakot véltek felfedezni a NASA fotóján.

2019. január 11. 12:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Máshol is lehetne élet? Óriási felfedezést tett a NASA Fantasztikus dologra bukkantak.

Nagyon pörög a NASA új bolygóvadász űrtávcsöve A TESS már a harmadik exobolygót azonosította, és hat szupernóvát is talált.
Mit rejt a Naprendszer legtávolabbi sarka? A NASA New Horizons űrszondája az Ultima Thule kisbolygót elhagyva holdak után kutat tovább a Kuiper-övben, a Naprendszer legtávolabbi sarkában jelentették be a missziót irányító tudósok.
Rogozin elhalasztott amerikai látogatása A Roszkoszmosz vezetőjét mégsem hívják meg februárban Houstonba, ahol a NASA vezetőjével tárgyalt volna.
A NASA New Horizons űrszondája holdak után kutat tovább a Naprendszer mélyén A NASA New Horizons űrszondája az Ultima Thule kisbolygót elhagyva holdak után kutat tovább a Kuiper-övben, a Naprendszer legtávolabbi sarkában jelentették be a missziót irányító tudósok.
Hallgassa meg: himnuszt írt a Queen gitárosa a NASA történelmi küldetéséhez A Queen együttes asztrofizikai doktorátussal is rendelkező gitárosa, Brian May írt himnuszt abból az alkalomból, hogy a NASA New Horizons űrszondája kedden hajnalban elérte az Ultima Thule nevű aszte...

A NASA is megerősítette az Ultima Thule feletti átrepülést Az adatok a fény sebességével érkeznek a Földre.
Az évmilliárdokkal ezelőtti élet nyomait könnyebb lehet felkutatni a Marson, mint a Földön Az akár 3,9 milliárd évvel ezelőtti lehetséges élet nyomait könnyebb lehet felkutatni a Marson, mint a Földön - jelentették ki az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) 2020-as Mars-missziójának kutatói.
Meghalt a NASA legendás női kutatója A Hubble anyjaként ismert Nancy Grace Roman 93 éves volt.
Látványos jelenségről lőtt képet a NASA Csillagközi karácsonyi koszorúról készült a kép, nagyon különleges történettel.
Az eddig stabilnak vélt kelet-antarktiszi gleccserek is olvadnak Először észlelték jelentős mértékű olvadás jeleit az eddig stabilnak vélt kelet-antarktiszi gleccserek egy részénél - közölte az amerikai űrkutatási hivatal (NASA).
Új korszak kezdődött a Mars-kutatásban Elhelyezte első műszerét a NASA robotja, az InSight, ezzel pedig új fejezet kezdődött a vörös bolygó kutatásának történetében.