Sárkány a Jupiter fellegeiben: kommentáradat indult a NASA felvétele miatt

Érdekes alakot véltek felfedezni a NASA fotóján.

2019. január 11. 12:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nagy dolgokra képes a Jupiter mágneses mezeje A Jupiter mágneses mezeje áramlatokat idéz elő Európa (Európé) nevű holdjának óceánjában állapította meg egy francia kutatócsoport. Ha van élet a holdon, annak aktív segítője lehet ez a jelenség is....

Látványos képeket küldött a Marsról az orosz-európai űrszonda A felszín mellett a NASA InSight leszállóegységet is látni lehet az egyik felvételen.
Itthonról nézve elképesztő, ahogy az amerikaiak a tudományt védik A Fehér Ház közzé tette 2020-as költségvetési javaslatát, amely nem sok jót ígér a NASA-nak.
Félperces ambient számot csinált a NASA a Hubble űrteleszkóp egyik képéből
50 évre elrakott holdmintákat szed elő a NASA Direkt tették félre az Apollo 15, 16, és 17 által gyűjtött mintákat, hogy modernebb eszközökkel vizsgálhassák őket.
Női űrsétát tervez a NASA Egy őrnagy és egy villamosmérnök lép ki a nyílt űrbe.

Varázslatos fotó készült az űrről, és fontos üzenete van Több mint beszédes fotót közölt a Nemzetközi Űrállomáshoz vasárnap megérkezett SpaceX Crew Dragon űrhajóról a NASA egyik űrhajósa. A felvétel nem csak egy újabb űrfotó: mint a kép készítője is írta, ...
Rendhagyó űrsétára készül a NASA Március végén lesz az űrügynökség történelmének első csak női űrsétája.
Felbocsátották a SpaceX Crew Dragon űrhajóját A SpaceX amerikai űrkutatási vállalat szombaton az egyesült államokbeli Cape Canaveralból egy Falcon-9-es hordozórakéta fedélzetén felbocsátotta Crew Dragon űrhajóját, amely a Nemzetközi Űrállomásra (...
Elképesztő NASA-hír - Létezik egy 9. bolygó a Naprendszerünkben Az egész világot sokkolta, hogy egy újabb bolygóval bővült a galaxisunk.
Ismeretlen létformákat talált a chilei sivatagban a NASA marsjárója Extrém körülményekhez alkalmazkodó mikrobák a felszín alatt, hasonló organizmusok lehetnek a Marson is.
Óriási felfedezést tett a NASA - Ennek mindenki örülni fog Úgy tűnik, az élet tényleg utat tör magának.