Juncker bevinné Romániát a schengeni övezetbe

Nem sok ideje maradt rá, de igyekszik.

2019. január 11. 14:11

A cikk folytatása...Friss hírek
Túl drága az oroszoknak a beígért hiperszonikus rakéta A nukleáris fegyver bármilyen messzire elrepül, de eddig 35 kilométer volt a leghosszabb útja.
Pompeo: Trumpot Isten küldhette, hogy megvédje Izraelt Irántól A külügyminiszter Izraelben járva adott interjút egy keresztény tévének.
Két német Youtube-sztár követői kezdtek tömegverekedésbe az Alexanderplatzon Több mint száz rendőr és könnygáz kellett a feloszlatásukhoz.
Kétszázan utaztak az ötvenfős kompon Irakban, az utasok fele nem élte túl A komp a Tigris folyón haladt, az észak-iraki Moszul városának közelében borult fel és süllyedt el.
Macron levegőnek nézte Orbánt Brüsszelben videó A francia elnök nem üdvözölte a magyar miniszterelnököt.
Nem aratott nagy tetszést a Brexitről kötött alku Jövő héten kezdődhet elölről Londonban a parlamenti cirkusz.

Európa legeslegrosszabb egészségügyi rendszerei közt van a magyar az EHCI szerint Tavaly óta tovább rontottunk, már csak Romániát és Albániát előzzük meg a betegek véleményére alapozó listán.

Top hírek:
Momentumos is bekerült az Európa-csapatba Bemutatta hét főből álló kampánycsapatát az európai liberális pártcsalád (ALDE) Brüsszelben.
Beismerte tettét az utrechti lövöldöző Az utrechti lövöldözőt jól ismerték a rendőrök, áldozataira péntek este felvonulással emlékeznek.
Az ENSZ megfigyelőket küld a Gázai övezetbe Elítélik Izraelt, amiért gyakran halállal végződő erőszakkal lépnek fel a palesztin tüntetők ellen.
Náci karlendítéssel ábrázolják Orbánt egy szlovén címlapon A helyi szélsőjobb vezérei pedig odadörgölőznek hozzá a karikatúrán.
Összeütközött két busz Ghánában: legalább 60 halott Az egyik busz az ütközés után kigyulladt.
Embert ölt a medve Székelyföldön Barlangjában zavarták meg a medvét, az áldozat nem élte túl.