Államtitkára hazudtolja meg Orbánt: egyre több nálunk a vendégmunkás

Bodó Sándor PM-államtitkár válaszolt egy MSZP-s képviselő írásbeli kérdésére a vendégmunkások számáról, és elléggé ellentmond az Orbán Viktor által a Kormányinfón elmondottaknak.

2019. január 11. 14:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Visszavonult Orbán Viktor egyik főtanácsadója Megyesy Jenő 2014 óta volt a miniszterelnök észak-amerikai kapcsolatokkal foglalkozó főtanácsadója.

Az Átlátszó újságírói nyerték a 2018-as Soma-díjat Orbán magánrepülőzésének feltárásáért Erdélyi Katalin, Németh Dániel és Bátorfy Attila kapta az elismerést az oknyomozásért.
PM Orbán's much-awaited press conference: "The government cannot comment on business affairs." Orbán made good on his promise to answer journalists, but dodged all the important questions.
Orbán Viktort dicsérte a leggazdagabb román Úgy tűnik, Ion iriac hajdani teniszcsillag őszinte rajongója Orbán Viktornak, de az biztos, hogy szereti példaként állítani a romániai illetékesek elé a magyar kormányfőt.
Magyarok hőbörögtek Brüsszelben Magyarország ellen A kormány bírálata fontos, az ellenőrzést és az egyensúlyokat biztosító szabad média pedig nélkülözhetetlen a demokráciában - jelentette ki Judith Sargentini holland zöldpárti EP-képviselő Brüsszelb...
Menza nyílt a várban Megkezdte a működését a Miniszterelnöki Kabinetiroda menzája a karmelita kolostorban, a budai várban. A Gundel étterem helyi menzája hasonlóan egyszerű és puritán, csakúgy, mint a miniszterelnök és a ...

A nap hírei – 2019. január 6. Véget ért karácsony, felszentelték Orbán irodáját, hófúvás jön.
Országos demonstráció jön, ultimátumot kapott Orbán Több mint tízezer ember tüntetett szombaton Budapesten.
Újabb taslit kapott Ausztriából és Németországból Orbán Viktor Saját pártcsaládja magasrangú képviselőitől kapott újabb kritikákat a magyar kormányfő. Othmar Karas osztrák néppárti EP-frakcióvezető szerint az Európai Néppártnak keményebben kellett volna fellépnie...
Vagy hosszabbít, vagy eladják Timo Wernert Akár már a téli átigazolási szezonban elveszítheti legjobbját Gulácsi és Orbán csapata.
Beiktatták az új brazil elnököt Ünnepélyes keretek között, szigorú biztonsági intézkedések mellett iktatták be Brazília új elnökét. Jair Bolsonaro négy választás óta az első jobboldali jelölt volt, aki le tudta győzni riválisát. A b...
Orbán-Netanjahu tárgyalás is volt Brazíliában A V4-Izrael csúcsról és a biztonságpolitikai együttműködésről.