Franciaország felszólította Iránt, hogy hagyjon fel ballisztikusrakéta-programjával

Teherán a napokban közölte, hogy két műholdat is pályára állíthat a következő hetekben.

2019. január 11. 16:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bérgyilkos akció miatt vezetett be szankciókat Irán ellen az EU Irán tagad, és a nukleáris megállapodás felrúgásával fenyeget.

Carlos Queiroz válogatottja öt gólig jutott az Ázsia-kupa-meccsen Irán már a félidőben eldöntötte a találkozót.
Irán Oroszországgal közös haditengerészeti gyakorlatra készül a Kaszpi-tengeren Közös haditengerészeti gyakorlatra készül Irán és Oroszország a Kaszpi-tengeren idézte a Mehr félhivatalos iráni hírügynökség az iráni haditengerészet parancsnokát.
Városi legendák újratöltve Míg az újjáépített varsói vár közmegegyezéssel kormányzati központtá válhatott, honnan ered a magyar baloldali értelmiség ellenszenve az iránt, hogy újra a Várból irányítsák az országot?
Irán hadihajókat küld az amerikai partok közelébe Márciusban indulnak hajók az Atlanti-óceánra.
Tim Cook: Tényleg nem fogynak olyan jól az új iPhone-ok Számos piaci pletyka után maga az Apple-vezér is elismerte, hogy a vártnál kisebb az érdeklődés az idei iPhone-modellek iránt. Tim Cook azt is elmondta, szerinte miért van ez.

Irán legfelsőbb vezetője: A palesztinok hamarosan kormányt alakítanak Tel-Avivban Egy palesztin lázadó szervezet vezetőjét fogadta Teheránban.
Letette a hivatali esküt Bolsonaro, Trump már gratulált is A beiktatás iránt jóval alacsonyabb volt az érdeklődés, mint azt korábban várták.
A politikai korrektség hazug terrorja ellen harcol ismét Houellebecq Soha sem volt ilyen érdeklődés egyetlen regény iránt sem Franciaországban. Aki előre látta a sárgamellényesek lázadását.
Ez lett a legdrágább vidéki város 2018-ban A hazai ingatlanpiac tovább erősödve idén mintegy 160 ezer tranzakcióval zárhatja az évet, ami 3 százalékos növekedést jelent a 2017-ben mért értékhez képest. A legnagyobb érdeklődés a fővárosi agglom...
Netanjahu: Izrael továbbra is támadni fogja Irán szíriai érdekeltségeit Az izraeli kormányfő közölte, nem fogadja el Irán ellenük irányuló erősödését Szíriában.
A francia miniszterelnök eltökélt a rend helyreállítása iránt A rend visszatérését szorgalmazta hétfőn Édouard Philippe francia kormányfő a több heti, időnként zavargásokba torkollott tüntetések után.