Csonka András nem bír leakadni a Mónika show-ról

Újra előadott egy részletet a Vámpír Ági videóból.

2019. január 11. 16:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A modern orvoslás és a természetgyógyászat összhangja az egészség titka? A FEM3 Café vendégei Papadimitriu Athina és Csonka András voltak, akik bár eltérő véleményen vannak a gyógyszerek használatáról, mégis hamar megtalálták a közös nevezőt a téli nyavalyák leküzdésé...

Csonka András kettős élete Meglepő szerepben is látható lesz az 50+ Táncdalfesztiválon.
Ez volt 2018 leglájkoltabb Instagram-fotója Nem is értjük: hol maradnak Csonka András fotói?
Így bulizták át magukat 2019-be a magyar celebek Puskás Peti kockult egy kicsit, Csonka András malacokkal szelfizett, Erdélyi Mónika pedig kölyökpezsgővel vadult.
Csonka András plasztikája nem sikerült túl jól - Felpüffedt az arca Csonka András nem jól sikerült ráncfeltöltéséről mesélt.
Pásztói horror: Szorul a hurok Mónika körül Befejezték a nyomozást az ellen a pásztói asszony ellen, akit azzal vádolnak, hogy brutális módon megölte újszülött csecsemőjét. Mint arról a Bors beszámolt: H. Mónika eltitkolt terhesség után, a szil...

Best of Mokka - június: Agymosáson ment át Koholák Alexa? Júniusban Koholák Alexa őszinte vallomása, Megyeri Csilla és Dzsudzsák Balázs állítólagos ˝kapcsolata˝, valamint Erdélyi Mónika és kislányának slime-receptje érdekelte leginkább a Mokka látogatóit.
Női magazin a másnaposság ellen Csonka András sem ismer minden csillámport.
Utcára nem teszik a súlyos beteg nőt, amíg fizet, de a szerződést csak ígérgetik neki Miután megbolygattuk az ügyét, jó hírt is kapott Kiss Mónika, most újra remél.
Horror Pásztón: Magára hagyja férje a babáját lefejező Mónikát Egyedül, férje és gyerekei nélkül tölti az ünnepeket a rácsok mögött H. Mónika. A saját újszülöttjének lefejezésével gyanúsított nő szeretné látni három másik gyerekét, erről viszont lemondhat.
Erdélyi Mónika cukin összeöltözött a kislányával Molli már nagyon várta, hogy újra szerepeljenek a Vigyázat, gyerekkel vagyok! adásában, édesanyjával pedig még egyforma pulóvert is felvettek a műsor kedvéért.
Legyen már vége az évnek: Csonka András találkozott a Mónika show-val Csonka András végre páros lábbal érkezett meg a közösségi médiába.