Csonka András nem bír leakadni a Mónika show-ról

Újra előadott egy részletet a Vámpír Ági videóból.

2019. január 11. 16:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ismét Lamperth Mónika leváltását akarja elérni a XV. kerületi Fidesz Visszavonnák a költségvetés elfogadását megakadályozó volt fideszes alpolgármester megbízását, ám a kormánypártok még így is fejtörést okozhatnak.

Erdélyi Mónika 40 darab csokit olvasztott össze Ő így ünnepli március 15-ét.
Értekezleten nyugtatta a XV. kerület dolgozóit a jegyző Lampert Mónika szerint szó sincs róla, hogy összeomlik a kerület, ha nem szavazzák meg a költségvetést.
Internetes sztár lett Csonka András, humoros tartalommal hódít Fél perces videókkal szórakoztatja az embereket Csonka András, elképesztően humoros és jópofa tartalmakat tölt fel közösségi oldalára, követői pedig imádják vicces videóit. Csonka Pici ismerősei már k...
Rossz kedved van? Nézd meg Majka és Csonka Pici paródiavideóját! A Mónika Show egyik szereplőjét figurázták ki.
Ullmann Mónika fia jóképű színész lett A 22 éves Dávid az RTL sorozatában is szerepel Miller Dávid számos produkcióban szerepelt már.

Új szereplő a Drága örökösökben: Király Attila három lánynak is meg akar felelni Jóképű, brutálisan jó hangú színművész csatlakozott a Drága örökösök csapatához. Az egyre híresebb Ökörapátiban ugyanis megjelent Szappanos Mónika volt férje.
Csupán egy törölköző takarja a meztelen Csonka Bandi testét - fotó Nem mindennapi fotót posztolt közösségi oldalára Csonka András, akár villantás is lehetett volna belőle.
Erdélyi Mónika csatlakozik a Jóban Rosszban csapatához? Erdélyi Mónika beszabadult a Jóban Rosszban jelmeztárába, és ha már ott járt fel is próbált néhány mókás kiegészítőt.
Csonka András Oscar-díjat kapott Vámpír Ági megformálásáért Nem vicc, van róla felvétel is.
Szeles Mónika: Nem bánom, hogy nincs gyerekem A magyar származású teniszező, Szeles Mónika is ellátogatott a budapesti Hungarian Ladies Open tornára. A 45 éves, kilencszeres Grand Slam-győztes kiválóság, aki Jugoszlávia és az Egyesült Államok szí...
Szeles Mónika: Az én ütéseim ma már ódivatúak Az egykori világelső teniszező Budapesten tanított több száz gyereket játszani.