Az oroszok elvesztették a kapcsolatot az egyetlen űrtávcsővükkel

Nem reagál a földi parancsokra a 2011-ben pályára állított Spektr-R.

2019. január 12. 16:25

A cikk folytatása...Friss hírek
FEM3 Music Café - 42. rész Zenei válogatás az elmúlt időszak legnépszerűbb dalaiból, amit a FEM3 CAFÉ műsorában adtak elő az ország népszerű és ismert énekesei, valamint a feltörekvő tehetséges ...
New Jersey Devils-Anaheim Ducks magyar kommentárral kizárólag a Spíler1 TV-n Egyre kiélezettebb a harc az NHL alapszakaszában.
Elképesztő, ami a magyar építőiparban és a vendéglátásban megy Az építőiparban és a vendéglátásban a legnagyobb a feketefoglalkoztatás - derült ki a Pénzügyminisztérium jelentéséből. A feketefoglalkoztatással kapcsolatosan továbbra is megállapítható, hogy a...
Ezért a rúzsért és frizuráért őrül meg mindenki a Pinteresten - Az év legmenőbb trendjei lesznek Az egyik legnagyobb fotómegosztó szerint nőiesek és merészek lesznek az idei szépségtrendek.
Összeütközött két orosz vadászgép, az egyik tengerbe zuhant Megindult a mentőakció, és egyes hírek szerint az egyik pilótát már megtalálták, de a viharos tenger nehezíti a kimentését.
Soha ennyi új előfizetőt nem szerzett még a Netflix Felemásan sikerült a Netflix negyedik negyedéve. Bár az új előfizetők száma új csúcsra ment, a bevétel valamelyest elmaradt az elemzői várakozásoktól és a folyó negyedévre is a konszenzusnál gyengébb...

Top hírek:
Egy kisgyermekes anya elképesztő rekordot futott a brutális brit terep-ultramaratonon A 35 éves Jasmin Paris 83 óra alatt, mindössze három órányi alvással teljesítette a 429 kilométeres hegyvidéki távot.
Visszatér a fagy és a havazás: mutatjuk mikor Többfelé a maximumok is fagypont körül alakulhatnak.
Popzenekarok dolgozzák fel Cage csend darabját John Cage, a 20. századi kortárs zene kiemelkedő szerzője 4'33" című műve előtt tiszteleg a londoni Mute kiadó.
Bomba robbant Bogotában, nyolc halott Autóba rejtették a robbanószerkezetet egy rendőriskola közelében.
Égett egy kamion az M1-esen Lezárták a főváros felé tartó sávokat.
Izraeliţii din Ungaria cer suspendarea căutărilor rămăşiţelor evreilor împuşcaţi pe malul Dunării Budapesta, joi, 17 ianuarie 2019 (MTI) - Uniunea Comunităţilor Religioase Evreieşti din Ungaria (Mazsihisz) consideră că nu îşi au rostul căutările rămăşiţelor evreilor împuşcaţi pe malul Dunării ún 1944-45, iar planul transportării osemintelor în Israel le-a răscolit comunitatea, motiv pentru care preşedintele organizaţiei a adresat o scrisoare ministerelor de interne ungar şi israelian cerând suspendarea căutărilor "care nu au nicio motivaţie".