Az oroszok elvesztették a kapcsolatot az egyetlen űrtávcsővükkel

Nem reagál a földi parancsokra a 2011-ben pályára állított Spektr-R.

2019. január 12. 16:25

A cikk folytatása...Friss hírek
Ma 15 órakor Nagy Norbert dedikál a Formula standján az AMTS-en! Parc Fermé: Ma 15 órakor Nagy Norbert dedikál a Formula standján az AMTS-en!
100 millió forintot összespórolni nem olyan nehéz Sokan nincsenek tisztában azzal, milyen sokba kerül nekik, hogy dolgoznak mondja Takács Szabolcs, aki 34 évesen otthagyott csapot-papot, és nyugdíjazta magát. Hol tart most a három éve kezdett emberkísérlet?
Migránsokat fogtak Kelebiánál Tizenhat illegális bevándorlót tartóztattak fel.
Tökéletes kirándulóidő lesz ma Élvezzük ki a tavaszt, mert hétfőn lehűlés jön.
Magyar Nemzet: Elengedhetetlen a halálozási rátát csökkentő népegészségügyi program Az egészség az egyénnek éppúgy felelőssége, mint a kormányzatnak.
Diana 28 éves unokahúga igazi szőke szépség - A hercegnő kiköpött mása Kitty Spencer nagyon emlékeztet az elhunyt szívek hercegnőjére.

Top hírek:
Szép-szép, de a sok hegy eltakarja a kilátást! Pedig a festői Dunakanyar a turisták kedvence, akik tudják jól, hogy errefelé a négy évszak bármelyikében érdemes kirándulni.
Beismerte tettét az utrechti lövöldöző Az utrechti lövöldözőt jól ismerték a rendőrök, áldozataira péntek este felvonulással emlékeznek.
Orbán Balázs: A Fidesz megnyerte a csatát a néppártban Az EPP bevándorláspárti ága és a Soros György támogatta baloldali pártok nem tudták kizáratni a Fideszt hangsúlyozta az államtitkár.
A James Bond-arány mutatja meg Földünk könnyen elérhető vízkészletét Egyre kevesebb édesvíz jut egy főre a világban.
A tervek szerint halad az Északi Áramlat 2 gázvezeték lefektetése Év végén kezdődhet az orosz földgáz szállítása Európába a vezetékben.
Egyházak és sport: az Orbán-kormány ezen a két területen lefocizta Európát Magyarország uniós összehasonlításban keveset költ szociális juttatásokra, beleértve a nyugdíjakat és az egészségügyet is. Sportra és vallásra viszont kiemelkedően sokat, és az állam működtetése is sokba kerül.