Úgy tűnik, hogy kiderült végre, hogyan halt mag az ENSZ-főtitkár Afrikában

A svéd Dag Hammarskjöld 1961-ben lelte halálát, amikor a kongói felkelésben próbált közvetíteni. Egy belga származású, Angliában kiképzett, a felkelők zsoldjában álló pilóta ölhette meg.

2019. január 13. 8:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vétóval fenyegeti az USA az ENSZ nemi erőszak elleni javaslatát, mert abortusztámogatást olvas ki belőle Pedig az eredeti javaslatot már felpuhították. A gender szóról is a liberális propaganda jut Donald Trumpék eszébe.

The Sunday Times: Meghan és Harry Afrikába költözhetnek, ha megszületik a royal baby Az ENSZ munkáját segítenék.
Gigaturnéra indul Orbán Viktor jövő héten A kormányfő előbb Kazahsztánba utazik, majd Kínába látogat, ahol többek között a kínai miniszterelnökkel fog egyeztetni, és részt vesz az Egy övezet, egy út fórumon. A pekingi eseményen 37 kormány- és...
Több mint százhatvan embert menekített ki az ENSZ Líbiából Tripoli környékén több mint két hete zajlanak a harcok.
A líbiai harcok azonnali beszüntetését sürgeti az ENSZ különmegbízottja A Tripoliban dúló harcok azonnali beszüntetésére szólított fel Ghassan Salamé, az ENSZ líbiai különmegbízottja szerdai mikroblog-bejegyzésében
Merkel a kormány által elvetett ENSZ-megállapodásról: "A migráció ügyét csak közösen lehet megoldani" A német kancellár szerint továbbra is aggasztó a helyzet.

Ivanka Trump Afrikában a nők munkavállalását népszerűsíti A programot az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Hivatala (USAID) finanszírozza.
Jött egy érzés, hogy segíteni akarok magyarok építenek iskolát egy madagaszkári faluban Széll Stella és barátja egy utazás során tapasztalták meg, milyen körülmények között élnek gyerekek Afrikában. Sokan kérdezik tőlük, miért nem itthon segítenek. Interjú.
A katonai tanács nem akar kormányozni a szudáni ENSZ-nagykövet szerint Egyetlen politikai frakciót sem hagynak ki a kormányalakítási tárgyalásokból.
Szijjártó: a világ jövőjét meghatározó jelenség a tömeges illegális migráció Abban nincs vita az ENSZ-ben sem, hogy Európa és a világ jövőjét is alapvetően meghatározó jelenség a tömeges illegális migráció - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csüt...
Már több mint 1000 halottja van az Idai ciklonnak Afrikában Félő, hogy ez a szám még nem végleges.
Szörfösök mentettek meg egy bébicápát Dél-Afrikában