Kigyulladt egy épület Párizsban, legalább kilencen meghaltak

A rendőrség gyújtogatásként kezeli az ügyet, egy embert őrizetbe vettek.

2019. február 5. 5:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szabályosan menekülnek a zsidók Párizs külvárosaiból a muszlim migránsok miatt Féltik a testi épségüket, ezért máshova költöznek.

Brüsszel, Madrid, Párizs: el a kezekkel a hazai járműipartól! A magyar kormány fellebbezni fog az Euro 6-os motorok károsanyag-kibocsátási határtértékét érintő európai bírósági döntés ellen.
A baloldali antiszemitizmus újjáéledése és a francia filozófus megtámadása Nem véletlen, hogy a baloldal bagatellizálni próbálja, hogy Alain Finkielkraut-ot lezsidózták és megtámadták Párizsban.
Meghalt a legendás divatikon, Karl Lagerfeld Az ikonikus divattervező, aki a Chanel kreatív igazgatója volt, hetekig tartó betegség után Párizsban hunyt el 85 éves korában. Halálának konkrét okát egyelőre nem lehet tudni.
Mbappé káprázatos gólja elég volt a PSG győzelméhez - videó A 20 éves világbajnok támadó lassan nagyobb sztár lesz Párizsban, mint Neymar.
No Fidesz, I am the people! rohanta le a Vadhajtások az Európai Bizottság alelnökét Bede Zsolt volt fociultra az utcán lépett oda Frans Timmermanshoz, és szólította meg angolul. Ami ezután történt, arra nincsenek szavak, legalábbis magyarul. I had been friends in Párizs in 95. Very g...

Rekordot döntött a turizmus Párizsban A francia kormány gazdaságpolitikája ellen novemberben kezdődött erőszakos tüntetések ellenére rekordszámú, mintegy 50 millió turista érkezett tavaly Párizsba és környékére, ami csaknem négy százaléko...
3600 utcán éjszakázó hajléktalant számoltak össze Párizsban Több mint 3600 az utcán éjszakázó hajléktalant számolt össze Párizsban a helyi önkormányzat - jelentette be csütörtökön Dominique Versini szolidaritási kérdésekért felelős főpolgármester-helyettes
Őrjöngött Neymar a PSG góljánál A sérült brazil Párizsban izgulta végig a PSG BL-meccsét.
Különleges életműkiállítást rendeznek Vasarely alkotásaiból Párizsban Több mint öt évtized év után először nyílt Victor Vasarely (1906-1997) magyar származású francia képzőművész munkáiból kiállítás Párizsban.
Négy ujját vitte el egy gumilövedék egy fotósnak Párizsban Épp az erőszakos tüntetők elleni fellépés törvényi szigorítása elleni tüntettek, amikor a tragikus esemény történt.
Párizs bocsánatkérését követelte Di Battista Az Öt Csillag Mozgalom olasz kormánypárt vezető politikusa szerint Párizs okozta a Líbiából induló migrációs áradatot.