Elkapták a férfit, aki a veszprémi McDonalds felrobbantásával fenyegetőzött

A rendőrök nem találtak bombát az étteremben.

2019. február 7. 19:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy üzletvezető elárulta, hogyan rendelhetjük a McDonalds titkos menüiből Olyan szendvicseket is kérhetünk, amik nincsenek rajta az étlapon.

Az ausztrál McDonalds csúnyán belefutott a bolondok napjába Az ausztrál Meki új terméket jelentett be április elsején, amivel azt hitték, sokkolni fogják a közönségüket, de az emberek annyira rákaptak az ötletre, hogy végül a cég tűnik hülyének, hogy nem ve...

Friss hírek
Folyamatos fejlesztés nélkül nem megy: ez a sikeres vállalkozás titka A szakmán kívül talán kevesen tudják, hogy Bicskén működik a világ vezető precíziós öntödéinek egyike. A Magyarmet Finomöntöde Kft. élén kezdetektől a mai napig ugyanaz a személy áll: Győri Imre, aki...
Idén is lesz Tájházak Napja A rendezvénysorozat Szent György napi népi programokat kínál a hosszú tél utánra, országszerte 80 helyszínen.
Várja már a PlayStation 5 érkezését? Akkor ennek a hírnek nem fog örülni Nemrég egy sajtótájékoztatón beszélt arról a Sony, hogy mikor indítják útnak az évek óta várt PlayStation 5-öt. Pontosabba, hogy mikor nem.
Megszólalt a BKK a 2-es metró és HÉV összekötéséről A Budapesti Közlekedési Központ levélben reagált korábbi cikkünkre, miszerint csúszik az M2-es metró és a gödöllői HÉV-vonal összekötésének tervezése. A BKK ugyanakkor hangsúlyozza, hogy a projekt...
Kim Dzsong Un páncélautója miatt magyarázkodik a Daimler Azt állítják, fogalmuk sincs, hogy kerültek a luxusmercik Észak-Koreába.
Nem szólt nagyot az esport-bajnok éles debütálása Parc Fermé: Nem szólt nagyot az esport-bajnok éles debütálása

Újabb vegán ételt dob piacra a McDonalds Újabb ikonikus étel változik állati eredetű alapanyagoktól mentessé.
Scheer Sándoré lett a McDonald’s, de nem húzhatja ki belőle csak úgy a pénzt Matolcsy György holdudvarából igazolt vezetőt Scheer Sándor a nemrégiben nyélbe ütött McDonalds-üzlethez.
Megváltoztatja a NER megjelenése a magyar Mekit Teljes modellváltást hajt végre Magyarországon a McDonalds azzal, hogy helyi leányát eladja egy kormányközeli üzletembernek. A G7 cikke.

Top hírek:
Nem merte kihívni a mentőket az ápoló, inkább hagyta két napig a padlón heverni idős betegét Nem merte értesíteni a mentőket egy ápolónő idős demens páciense rosszulléte miatt, ezért inkább hagyta a földön fetrengeni két napon keresztül. A 87 éves asszonyra aki saját vizeletében, remegve hevert a padlón unokája talált rá 2017 decemberében, és ő hívott hozzá mentőt is. A nyugat-yorkshire-i kórházba érve az orvosok megállapították, hogy a nyugdíjas teljesen legyengült, és testhője kritikus szintre csökkent.
Közel egy év után újra felbukkant a felszívódott kínai filmsztár, Fan Bingbing A rajongók reakciói vegyesek, sokan rosszul viselik, hogy úgy bukkant fel újra, mintha semmi nem történt volna.
Szennyezett orosz olaj fenyegetheti Magyarországot A hét végén vagy a jövő hét elején érkezhet meg a vegyileg szennyezett olaj a Barátság vezetéken át a fehéroroszok szerint.
Sziget: hét napra kilenc headliner jut, de a világhírű csimpánzkutató is fellép a nagyszínpadon Idén először egyes koncertek előtt minden nap felhívják a figyelmet valamilyen fontos társadalmi kérdésre. A volt USA-alelnök nem tud eljönni, csak videón lesz jelen, Jane Goodall viszont személyesen fog beszélni. A szervezők félmilliárddal többet költöttek a fő fellépőkre, úgyhogy a hét nap alatt kilenc headlinert köszönthetünk.
Egészen lenyűgöző, ahogy 70 évvel ezelőtt a földgömböket készítették
Ó. Bence MSZP-s pártaktivistákat bántalmazott a Móricz Zsigmond körtéren Ó :(