Vasvári Vivi szexi dekoltázst villantott a Story-gálán - Képeken az est legdögösebb sztárjai

A huszadik Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gála legmerészebb ruháit mutatjuk.

2019. február 10. 18:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jön a Doraemon Story of Seasons A különleges játék a tervek szerint PC-re és Nintendo Switch-re érkezik valamikor ősszel.

Majka: Semmi baj nincs velünk, de azért valami mégiscsak Gáspár Győző: Azért élek, hogy sikerrel járjak, és nem azért, hogy megfeleljek neked vagy bárki másnak. Judi Dench: A férjem egy Bond-lánnyal akart együtt élni, ezért elvállaltam M szerepét a 007-e...
Ő volt a Love Story gyönyörű főszereplője - Már 80 éves Ali MacGraw Ali MacGraw bújt Jenny Cavalleri bőrébe.
Lyme-kórban szenved a Jóban rosszban és a Barátok közt sztárja Lyme-kórból van gyógyulóban a Barátok közt sztárja, Volosinovszki György - írja a Story magazin. A színész nyilatkozott a lapnak betegségéről, mely ellen két éve küzd, szerencsére állapota már javulób...
Toy Story 4 - újabb nagy utazásra hív a szinkronos előzetes Woody és Buzz Lightyear negyedszer is bevetik magukat. Most éppen magyarul.
Identitásválság és Keanu Reeves vár minket a Toy Story folytatásában A folytatásban új jáékfigurával, egy műanyagvillával bővül a csapat.

Így fest a Dragon Quest: Your Story A Dragon Quest: Your Story az 1992-es klasszikus, a Dragon Quest V történetéhez ír mellékágat, mégpedig modern animációs stílussal. Az első japán nyelvű előzetest már most megtekinthetjük.
The Hungarian who shot the stealth bomber The only F-117 ever shot was destroyed by a serbian anti-aircraft unit lead by Zoltán Dani, a Hungarian living in Vojvodina, Serbia, who told us his story.
Telling Lies - újabb egyedi játékon dolgozik a Her Story megalkotója Sam Barlow vadonatúj alkotásában négy ember mindennapi életébe és hazugságaiba nyerhetünk betekintést.
Bemutatkozott a Her Story alkotójának új játéka A Her Story mögött álló Sam Barlow eddig csak nagyvonalakban beszélt új fejlesztéséről, a minap viszont befutottak az első konkrétumok a Telling Lies kapcsán. Az alapok nem változtak, de ez már egy lé...
László Zsolt: Minimum harminc évbe telik visszaállítani az utóbbi tíz év rombolását "Értékek alapján hozom a döntéseket, szerintem ez adja egy ember gerincét" véli a színész. Ilyen érték az is, hogy érzelmileg és szakmailag is kötődött Alföldi Róberthez, így nem tehette volna meg v...
Véget értek Fucsovics barcelonai álmai Ezúttal is a második kör volt a végállomás.