Létrán másztak a rendőrök a lakásba

A tűzoltóktól kért létrán másztak be a nyomozók egy körözött férfi ablakán Tatabányán. Előtte kopogtattak, csöngettek, de az 52 éves férfi nem nyitott ajtót. A rendőrök azonban tudták, hogy a lakásban van, ezért törtek be hozzá. A férfit lopás miatt körözték, és már be is vitték ...

2019. február 10. 19:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nem hiszi, hogy megölt két embert "Nem hiszem, hogy én öltem meg azt a két embert, csak meg lettek verve." Ezt mondta az a tizenéves fiú a bíróságon, aki több, mint tizenhárom évet kapott amiért agyonvert két hajléktalant Tatabányán. ...

Testvére után indult egy hatéves kisfiú Tatabányán, de eltűnt Végül a rendőrök vitték haza.

Friss hírek
Negyven másodperc után megvolt a három pont az Athleticnek A La Liga 25. fordulójában az Eibar nem tudott pontot szerezni idegenben.
Megvan a győztes: Ő képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon Olyan eredmény született, ami korábban még soha.
Majdnem minden volt az Alavés és a Celta meccsén Döntetlent játszott egymással a két csapat a La Liga 25. fordulójában.
Pápai Joci nyerte a Dalt Február 23-án lezajlott a A Dal 2019 döntője, ahol 8 dal versenyzett.  Szombat este a színpadra lépett az Acoustic Planet (Nyári zápor), a Fatal Error (Kulcs), Nagy Bogi (Holnap), Oláh Gergő (Hozzád bújnék), Pápai Joci (Az én apám), Szekér Gergő (Madár, repülj!), The Middletonz (Roses) és Vavra Bence (Szótlanság).
Csak ezt az olcsó szérumot használták a nők: Hatalmasra nőtt a pillájuk Fotókkal bizonyították a hatását.
Ezer pofon ajándékba - Teljes film Rendező: Tonino Cervi Szereplők: Bud Spencer, Brett Halsey, William Berger, Franco Borelli, Tatsuya Nakadai

A 15 milliárdos sportcsarnok bejelentése után újabb egymilliárdos sportcsarnokot jelentettek be Tatabányán Követni sem lehet, hogy mennyi sportlétesítményt építenek a városban.
Dévai Balázs: A közönség csak az igazságot jutalmazza Dévai Balázs eleinte csak mentőövként tekintett a Jászai Mari Színház ajánlatára, de végül mégis inspiráló közegre talált Tatabányán, ahol már a negyedik évadát tölti. [...] Bővebben!

Top hírek:
Több mint TestŐr - 2019.02.23. Nézd újra a Több mint TestŐr legutóbbi adását!
Hogyan neveljünk olyan gyereket, aki törődik másokkal? Az empátia tanítása Az egyik legfontosabb emberi erény az empátia, a mások helyzetének megértése és a mások érzelmeivel azonosulni tudás.
Álszakállban eszik Gordon Ramsay Nem csak a főzéshez, de a sminkeléshez is ért Gordon Ramsay. A tévés sztárszakács inkognitóban akart körülnézni egy kétes hírű étteremben, de mivel arcát ezer közül is felismerni, így alaposan elváltoztatta a külsejét. Álszakállt ragasztott, alapozóval és sminkkel öreggé varázsolta a bőrét. Az 52 éves szakács így kiköpött mása lett a Trónok harca című legendás sorozat írójának, a 70 éves Geroge R.
Poggyász 2019 - 8. adás - 2019.02.23. Nézd újra a Poggyász legutóbbi adását!
Brad Pitt majdnem hazavágta Gwyneth Paltrow karrierjét Kevésen múlt, hogy Gwyneth Paltrow ma nem egy ismeretlen színésznő. Ha így lenne, Brad Pittet terhelné érte a felelősség.
Írjunk történelmet! - péntek 22.30 Ajánló - Írjunk történelmet! péntek esténként a Humor+ -on!