150 ezer dollár büntetést kapott a GTA Online-hoz cheateket áruló fickó

Végtelen pénzt biztosított a csaló játékosoknak, hiába szedte le, megbüntették.

2019. február 11. 11:48

A cikk folytatása...Friss hírek
Hivatalos! Felvállalták szerelmüket Cinthya Dictatorék! Fotó Alig két hónapja indultak meg a találgatások, új párja lehet - úgy tűnik, már hivatalos.
TGM: 19892019 összefoglalás 1968. augusztus 21-e óta vártam és óhajtottam az állítólagos szocializmus (a szovjet típusú tervező államkapitalizmus) összeomlását.
Napi cuki: Négy árva bébimókust fogadott örökbe egy anyacica - videó Négy árván maradt kismókust fogadott örökbe egy anyamacska. Pusha akinek a napokban születtek kölykei vadászatból tért vissza kölykeihez négy aprócska mókussal a szájában. Gazdái legnagyobb meglepetésére macskájuk ahelyett, hogy megette volna a kismókusokat, kölykei mellé fektette, és megszoptatta őket.
Brüsszel továbbra is titkolja, hogy az EU vezetői miről tárgyaltak Sorossal A magyar kormányhoz és újságírókhoz hasonlóan a nemzetközi sajtó is hiába próbálja megtudni, hogy Soros György és az Európai Bizottság vezetői vajon miről tárgyaltak, illetve döntöttek a számtalan titkos találkozójukon. Az EUobserver lap a Tony Blair, Soros és Pierre Moscovici közötti davosi tárgyalásokról semmilyen érdemi választ nem kapott az Európai Bizottságtól, miközben viszont több utólag törölt, meghamisított, illetve cenzúrázott uniós dokumentumot is talált a Brexittel kapcsolatos titkos tárgyalásról.
Tovább közeledik egymáshoz a Huawei és a magyar kormány Szijjártó Péter külügyminiszterrel közös találkozón jelentette be legújabb magyarországi fejlesztési programjait a Huawei Technologies. A vállalat a hazai kutatás-fejlesztés, valamint a felsőoktatás támogatása érdekében stratégiai megállapodást kötött a Szegedi Egyetemmel, valamint kihirdette új, közel 1200 tehetséges, leendő magyar IT szakembert támogató ösztöndíjprogramjait.
Elítélték egy három halálos áldozatot követelő balesetet okozó férfit Debrecenben Frontálisan ütközött 110-120 kilométeres sebességgel egy szabályosan közlekedő kocsival.

Top hírek:
Nem merte kihívni a mentőket az ápoló, inkább hagyta két napig a padlón heverni idős betegét Nem merte értesíteni a mentőket egy ápolónő idős demens páciense rosszulléte miatt, ezért inkább hagyta a földön fetrengeni két napon keresztül. A 87 éves asszonyra aki saját vizeletében, remegve hevert a padlón unokája talált rá 2017 decemberében, és ő hívott hozzá mentőt is. A nyugat-yorkshire-i kórházba érve az orvosok megállapították, hogy a nyugdíjas teljesen legyengült, és testhője kritikus szintre csökkent.
Közel egy év után újra felbukkant a felszívódott kínai filmsztár, Fan Bingbing A rajongók reakciói vegyesek, sokan rosszul viselik, hogy úgy bukkant fel újra, mintha semmi nem történt volna.
Szennyezett orosz olaj fenyegetheti Magyarországot A hét végén vagy a jövő hét elején érkezhet meg a vegyileg szennyezett olaj a Barátság vezetéken át a fehéroroszok szerint.
Óriási torlódás alakult ki az M0-son Egy motoros autóval ütközött.
Egészen lenyűgöző, ahogy 70 évvel ezelőtt a földgömböket készítették
Ó. Bence MSZP-s pártaktivistákat bántalmazott a Móricz Zsigmond körtéren Ó :(