Drámaian változott a magyar lakosság száma Romániában

Megjelentek a friss népesedési statisztikák, katasztrofális állapotokat tükröznek.

2019. február 11. 13:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Védett békákat ölnek meg Romániában, hogy eladják a combjukat Most egy komandói férfi lebukott, de tavasszal az ország nagy több részén is pusztítják a békákat.

Mentési gyakorlaton vett részt Romániában a Hunor mentőszervezet A gyakorlatot az ország öt településén tartották 36 ország és 2500 ember részvételével.
Az EU vezetőit és a külföldi multikat gyalázta a kormánypárt vezetője Romániában.
100 ezer eurós bírság Romániában egy Községháza feliratért Az ítélet szerint Katona Mihály, Korond polgármestere megtagadta a felirat eltávolítását.
150 kiló kokain volt a tengerben Már 150 kilogramm, 90 százalékos tisztaságú kokaint mosott partra a tenger Romániában. Egy csempészhajó süllyedhetett el még március végén a partoknál. Folyamatosan, napi szinten találnak az emberek k...
Már 131 kiló kokaint mosott a partra a tenger Romániában Háromszáz rendőr és csendőr járja a homok újabb csomagok után kutatva.

Kilós kokaincsomagokat sodort a partra a tenger Romániában Március 26-án jelentették be, hogy közel 1 tonna 90 százalékos tisztaságú kokaint találtak egy felborult vízi jármű környékén. Most egy 90 km-es partszakaszon kutatnak.
A romák a Győzike show óta népszerűek Romániában és Szlovákiában a sokszorosát is kifizetik egy fél órás hakniért.
Népszavazást tartana az EP-választás napján a román államfő Klaus Iohannis meg akarja szerezni a választók hozzájárulását, hogy Romániában ne lehessen közkegyelemben vagy amnesztiában részesíteni a korrupciós bűncselekmények elkövetőit.
Romániában épít lakásokat a Futureal Több száz közép- és felső-középkategóriás ingatlanról van szó.
Nem hagyhatja el Romániát a potenciális európai főügyész Hatósági felügyelet alá helyezték Romániában egy ellene indított bűnvádi eljárás keretében Laura Codruta Kövesit, megtiltva számára az ország elhagyását - jelentették ügyészségi értesüléseikre...
A női kézilabda Lionel Messije marad Romániában Lezárult a jövője körüli kavarodás, nem megy sehová.