Na, ez aztán tényleg régi fotó Puskás Petiről

Akkor még az ismertség közelében sem járt.

2019. február 11. 13:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Modellkedéssel jótékonykodik Farkas Franciska és Puskás Peti Mi a közös két ismert névben, pár egyedi designertermékben és egy karitatív egyesületben? Természetesen a gondoskodás.

Puskás Peti: "Februárban éreztem meg igazán, hogy nagyon kemény időszakon vagyok túl" Ezt még azt megelőzően mondta a velvetnek, hogy kiderült volna, nincs együtt barátnőjével.

Friss hírek
Nincsen szemétszállítás egy baranyai faluban, a hulladékszállító a rossz utakra hivatkozik De a helyiek szerint a buszok akadálytalanul közlekednek.
Délkeleti szél - erős lökésekkel Országos előrejelzés: kedd estétől szerda reggelig: Délnyugat felől szakadozni kezd, majd hajnaltól jelentősebben is csökkenhet a felhőzet, ugyanakkor északkeleten általában még borult marad az ég
Nemzeti gyásznapot tartottak Srí Lankán A szigetországban megkezdődött az elhunytak eltemetése.
Folytatódik a csatározás az ellenzéki pártok között Többen bírálják az LMP hirdetését.
Erőszakba torkollott a migránskaraván feltartóztatása Guatemalánál Több száz migráns botokkal támadt rá a mexikói rendőrökre.
Remekelt a legnagyobb fogyasztásicikk-gyártó A vártnál jobban alakult a P&G negyedéves bevétele.

Farkas Franciska és Puskás Peti fontos társadalmi ügyre hívja fel a figyelmet Új, hajléktalanokat segítő kampányban vesznek részt.
Bréking: Puskás Peti újra szingli Az énekes-műsorvezető és Eke Angéla Instagramon osztották meg a hírt.
Vége! Szakított Puskás Peti és barátnője Öt boldog év után nem végződött happy enddel Puskás Peti és Eke Angéla kapcsolata. A pár közleményben tudatta csütörtök este, hogy külön utakon folytatják: "Angélával őszinte és bensőséges kap...

Top hírek:
Van valami böhöm és csillogó dolog Japánban, ami most Guinness-rekordot döntött
20 milliós csalásért 300 ezres büntetést szabtak ki egy kis párt vezetőjére 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtott le rá a törvény.
Arany fürdőkád lett Guinness-rekorder Elkészült a világ legnagyobb súlyú arany fürdőkádja.
Magyar Nemzet: Ez lehet a vád Hasszán F. ellen Emberöléssel elkövetett terrorcselekménnyel vádolhatják a szír menekültet, akit 2018 végén ítélt el a magyar bíróság embercsempészetért. Az Iszlám Állam "szakaszvezetője" lehetett.
Öt-tíz év túlélésről beszéltek, de a beteg meghalt a terápia közben Egy 65 éves leukémiás nőnek lenullázták az immunrendszerét, hogy újra egészséges sejteket termeljen. A kórházban a 3. napon súlyos fertőzést kapott, majd a diagnózis után két héttel meghalt. A kórterembe bárki bemehetett, a koszos felmosóvízzel dolgozó takarítókat a család küldte ki.
Megtalálták a kislányával eltűnt biztonsági őrt Dunavarsány külterületén akadtak rájuk.