Nem látom a baktériumokat, úgyhogy nem léteznek

2019. február 11. 13:54

A cikk folytatása...Friss hírek
Nincsen szemétszállítás egy baranyai faluban, a hulladékszállító a rossz utakra hivatkozik De a helyiek szerint a buszok akadálytalanul közlekednek.
Délkeleti szél - erős lökésekkel Országos előrejelzés: kedd estétől szerda reggelig: Délnyugat felől szakadozni kezd, majd hajnaltól jelentősebben is csökkenhet a felhőzet, ugyanakkor északkeleten általában még borult marad az ég
Nemzeti gyásznapot tartottak Srí Lankán A szigetországban megkezdődött az elhunytak eltemetése.
Folytatódik a csatározás az ellenzéki pártok között Többen bírálják az LMP hirdetését.
Erőszakba torkollott a migránskaraván feltartóztatása Guatemalánál Több száz migráns botokkal támadt rá a mexikói rendőrökre.
Remekelt a legnagyobb fogyasztásicikk-gyártó A vártnál jobban alakult a P&G negyedéves bevétele.

Top hírek:
Van valami böhöm és csillogó dolog Japánban, ami most Guinness-rekordot döntött
20 milliós csalásért 300 ezres büntetést szabtak ki egy kis párt vezetőjére 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtott le rá a törvény.
Magyar Nemzet: Ez lehet a vád Hasszán F. ellen Emberöléssel elkövetett terrorcselekménnyel vádolhatják a szír menekültet, akit 2018 végén ítélt el a magyar bíróság embercsempészetért. Az Iszlám Állam "szakaszvezetője" lehetett.
Arany fürdőkád lett Guinness-rekorder Elkészült a világ legnagyobb súlyú arany fürdőkádja.
Öt-tíz év túlélésről beszéltek, de a beteg meghalt a terápia közben Egy 65 éves leukémiás nőnek lenullázták az immunrendszerét, hogy újra egészséges sejteket termeljen. A kórházban a 3. napon súlyos fertőzést kapott, majd a diagnózis után két héttel meghalt. A kórterembe bárki bemehetett, a koszos felmosóvízzel dolgozó takarítókat a család küldte ki.
Megtalálták a kislányával eltűnt biztonsági őrt Dunavarsány külterületén akadtak rájuk.