Attól lett legenda, ami a vesztét is okozta

Lindsey Vonn sosem ismert félelmet, mindig a határon síelt, ettől lett annyira sikeres, de ugyanez a mentalitás okozta a sérüléseit is. Pedig ha nincs a sok kihagyás, még teljesebb lehetett volna az érmekben így is gazdag pályafutása.

2019. február 11. 14:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kockára tettem mindent, de a testem azt sikította, álljak le Utolsó versenyét futotta minden idők legsikeresebb női alpesi sízője, Lindsey Vonn. Sebességőrült világkupa-rekorder kilométer hosszú sérüléslistával.

A dobogón búcsúzott a visszavonuló Lindsey Vonn Minden idők egyik legjobb lesiklója utolsó versenyén még odatette magát.
3 századon múlt az arany a sí-vb komplex számában A női kombinációban a jó szlalom számított. Lindsey Vonn csak edzett egyet.
Megmutatta a csupasz fenekét a nagyot bukó szexi síző Lindsey Vonn segített a bemutatóban.

Lindsey Vonn óriásit bukott utolsó vébéjén A pályamunkások szabadították ki a hálóból. A tervei szerint lesiklásban még rajthoz áll.
Bejelentette visszavonulását a csodaszép olimpiai bajnok alpesi síző A jövő kedden kezdődő világbajnokság lesz Lindsey Vonn pályafutása utolsó állomása.
Shiffrin már 11. győzelemnél jár a szezonban Lindsey Vonn, minden idők legeredményesebb női alpesi sízője kicsúszott, véget érhet a pályafutása.
Lindsey Vonn visszatért, de a top 10 sem jött össze neki A havas napok hiányoznak a sízőnek.