Megszólalt Bálint gazda: Nem bánom, hogy így alakult, mert azóta rengeteg kedves levelet kaptam az emberektől

Leszavazta a Fidesz a díszpolgári címét, de ő nyugodtan alszik.

2019. február 15. 20:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gulyás: A Fidesz a Néppárt tagja akar maradni A miniszter propagandalapnak nevezte a Politicót. Közvetítés a kormányinfóról.

Lankadt férfiasságúnak nevezték Webert, amiért nem hajítja ki a Fideszt Az AfD viszont kiterítené a szőnyeget a Fidesz előtt.
Szlovéniában nem minden párt támogatja a Fidesz kizárását Nem meglepő módon az Orbán Viktor támogatását élvező Janez Jansa határozottan ellenzi a néppárti indítványt.
Tizenkét tagpárt kérte a Fidesz kizárását vagy EPP-tagságának felfüggesztését Az Európai Néppárt március 20-i ülésén dönthet.
Megduplázta népszerűségét a Fidesz az időközin Tolnán 176 szavazattal, azaz 81,11 százalékos többséggel nyert a párt jelöltje az egyetlen ellenzéki kihívóval szemben.
Orbán: ezt hívják szalámitaktikának A baloldalról indul a Fidesz elleni támadás, a valódi cél pedig az Európai Néppárt (EPP) gyengítése - mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a migrációval foglalkozó kormányzati kampánn...

Újabb, a legnagyobb görög konzervatív párt is jelezte, szeretné, ha a Fideszt kizárnák az EPP-ből Lassan két számjegyű lesz a Fidesz távozását óhajtó európai konzervatív pártok száma.
Politico: Három újabb tagpárt kérte hivatalosan a Fidesz kizárását az EPP-ből A CD&V elnöke szerint a párt szembemegy a kereszténydemokrata értékekkel.
Népszava: Titokban próbált egyezkedni a kormány Berlinben A németeknek is kínos a Fidesz viselkedése.
Az EP-ben trollkodta meg az MSZP a kormány legújabb plakátkampányát Ujhelyi István szocialista EP-képviselő az Európai Néppárt frakcióját szembesítette azzal, a Fidesz minden következmény nélkül lépheti át az átléphetetlennek mondott határokat, mégis maradhat a frakc...
Gyurcsányék Brüsszel érdekét képviselik Magyarországon A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció (DK) Brüsszel érdekét képviseli Magyarországon.
Az unió úgy csinál, mintha nem is lennének migránskártyák Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője elmondta, egyértelmű, hogy a brüsszeli bürokraták nem megfékezni, hanem megszervezni akarják a bevándorlást.