NB I - Az MTK otthonában nyert idén először a Vidi - tabella

A címvédő MOL Vidi FC 3-1-re győzött az MTK Budapest otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 21

2019. február 16. 21:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Vidi mellett még valakinek tovább kellene jutnia A Fradinak ehhez komoly bravúr kell. A Debrecen van talán a legjobb helyzetben a kupacsapataink közül.

Nikolics: A Vidi az első, de nem az egyetlen opció Nincs rá garancia, hogy hazatér, jó ajánlat esetén maradna még egy-két évet külföldön.
EB-selejtező: Több meccsük van a Vidi focistáinak, mint Messiéknek Szünet nélkül érkeztek a válogatottba a Magyar Kupa-győztes Vidi focistái, akik több mint félszáz meccset játszottak ebben a szezonban. Az Eb-selejtezőket mégis édes teherként élik meg.
Milliárdos pénzeső szakadt a magyar focira Majdnem 30 milliárd forintból gazdálkodhattak tavaly a magyar NB1 focicsapatai, ami számottevő emelkedést jelentett a 2017-es 25 milliárdhoz képest. A növekedésben elsősorban a Mol Vidi és a Puskás...

Kikerült a Vidi védője a válogatott keretéből Ketten viszont érkeztek is.
Komoly büntetést kapott a Mol Vidi edzője Három MK-meccs és 1 millió forint.
Kopaszként készül utolsó idényére Juhász Roland Kopaszra nyírta egymást Juhász Roland és Huszti Szabolcs, a Mol Vidi két sztárja a Magyar Kupa-győzelem tiszteletére. Előbbi megerősítette a Borsnak, az utolsó idényének vág neki.
Bede: ki kellett volna Stopirát állítani Egész Európában focis kupadöntőket rendeztek. Itthon fura játékvezetői döntések után a Vidi 0-1-ről fordítva 2-1-re nyert a Honvéd ellen.