A migráció vált a fő konfliktusforrássá az Európai Unióban

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Budapest Folyamat hatodik miniszteri ülését követően is arról beszélt, hogy két teljesen különböző világnézet alakult ki a kérdésben.

2019. február 22. 13:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kiderült, hányan dolgoznak ülve Tízből négyen ülőmunkát végeznek a Európai Unióban, míg a nehéz fizikai munkát folytatók aránya alig 12 százalék - tette közzé az Eurostat. ...

Kelemen Hunor: Az erdélyi magyarok polgári kezdeményezései erősítik egymást A politikus az Európai Unió Bíróságának döntésére reagált.
Foglalkozni kell a nőügyekkel - a magyar Országgyűlés Európa sereghajtója Videós összefoglaló arról hogy újabb statisztikában végezte a szégyenpadon Magyarország, abszolút utolsóak vagyunk az Európai Unióban azt tekintve, hogy hány nő ül a parlamentben. A hazai arány még a ...
Hír: Siker: Tovább dagad Orbán Viktor pénztárcája Az egykori fideszes polgármester, Mészáros Lőrinc a világ 2057. leggazdagabb embere lett. Talán nem volt olyan nehéz dolga, hiszen az Európai Unió harmadik legkorruptabb kormányától, az Orbán-kormány...
Az USA visszaállította az Európai Unió követségének diplomáciai státuszát Indoklás nincs, de mondjuk azt sem indokolták, hogy miért fokozták le a képviseletünket.
Szakértők szerint oldódik a Peking és Washington közötti feszültség Az Európai Unió lehet a két fél kereskedelmi háborújának a legnagyobb nyertese.

Az EU kész további garanciákkal segíteni a Brexit-megállapodást Az Európai Unió kész további garanciákat adni az Egyesült Királyságnak, hogy megkönnyítse a brit parlamentnek a Brexit-megállapodás elfogadását - közölte Michel Barnier uniós főtárgyaló.
Hiába a sok brüsszelezés, sosem volt ilyen magas a magyarok EU-pártisága 85 százalék mondta azt januárban, hogy teljes mértékben vagy inkább támogatják azt, hogy Magyarország az Európai Unió tagja legyen.
Nagyszabású nemzetközi átvilágítás alapján Európa-szerte gyakori a fogyasztók hiányos tájékoztatása online vásárláskor Az Európai Bizottság koordinálásával 26 országban tartottak egyidejű, átfogó vizsgálatot az online kereskedelem területén az Európai Unió, illetve Norvégia és Izland nemzeti hatóságait is összefogó Fo...
Romlott a gazdasági hangulat az unióban Romlott a gazdasági hangulat februárban mind az euróövezetben, mind az Európai Unió egészében.
Meg kell állítani a korrupt brüsszeli pénzköltéseket! Egy bizonyos: az Európai Ügyészség nem megfelelő megoldás ahhoz, hogy az uniós polgárok megingott bizalmát, az Európai Unió intézményeibe vetett hitet visszaállítsa.
Végre elkezdték vizsgálni a megoldást a szeméttel való tüzelésre A háztartási szilárdhulladék-égetés környezetkárosító hatásait vizsgálja a Pannon Egyetem vezetésével felálló nemzetközi konzorcium. A 734 ezer eurós tendert az Európai Unió környezetvédelmi...