Ezen a héten volt egy est, ahol Zimány Linda is fitgörl lett jogásznőből

A Just Clear Awardson Rubint Réka és Tatár Csilla is díjat kapott, na de ki miben volt? Mardoll fenekén szétszakadt a harisnya, itt a heti trend!

2019. február 24. 13:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Zimány Linda: Mindig is vállaltam, hogy mit korrigáltattam magamon Úgy érzi, hogy egyébként is mértékkel plasztikáztat.

Instahíradót akartam csinálni, dekoltázsösszefoglaló lett belőle, maradhat? Zimány Linda saját születésnapja alkalmából szexiskedik, Radics Gigi indul Las Vegasba, a többiek viszont inkább reklámoznak a mellükkel.
Datolyaszilvától kortalan Esztergályos Cecília Trokán Anna a köpölyözésre esküszik, ha hátfájásról van szó, Zimány Linda gyógyfüvekkel őrzi a bőre fiatalságát, a színésznő pedig egy különleges gyümölccsel szépül. Az ő egész­ségmegőrző praktikái kö...
Elszólta magát Zimány Linda - Elárulta, van-e most valakije Őszintén beszélt a férfiakról.
Tatár Csilla megmutatta, mekkora partiarc volt a kétezres évek elején Tavaszi nagytakarítás közben talált a műsorvezető egy mindenvivő fotót, arról, hogyan bulizott haspólóban a barátnőivel.
Tatár Csilla: Ezek az állatok arra várnak, hogy valaki befogadja őket Szitai Ádám, a PreVital kereskedelmi igazgatója és Schneider Kinga, a Noé Állatmenhely szóvivője a felelős állattartásra szeretnék felhívni az emberek figyelmét egy kampány keretein belül, amihez Tat...

Bővült Tatár Csilláék családja: Ezért döntöttek az örökbefogadás mellett Tatár Csilla nemrég örökbefogadott egy macskát. Kisfia Milán és Mayló cica egyből összebarátkoztak. Persze egy háziállat sok felelősségel jár, így a Mokka műsorvezetői többek között ezekről  is b...
Tatár Csilla, Ördög Nóra és Mádai Vivien melltartóban jelent meg a Széll Kálmán tér fölött Háznyi méretben reklámoznak hárman együtt fehérneműt, mutatjuk a kampány összes fotóját. Alert, Tatár Csillának gyakorlatilag kockahasa van!
Nézzük, Tatár Csilla, Dobó Kata és a többiek miben mentek a divathétre! Divathét volt Budapesten, ezért a heti trendben ezt az eseményt szemlézzük. Orosz Barbara görög istennőnek öltözött! Ki tetszik a legjobban?
Tatár Csilla fontos ügy mellett kampányol Joshi Bharat Tatár Csillával és Szitai Ádámmal beszélgetett a felelős állattartás fontosságáról. A gyönyörű műsorvezető elárulta, miért állt az ügy mellé, majd az is kiderült, honnan kapta nemrég örök...
Állandó fájdalommal küzd a csinos magyar műsorvezető - Az orvosok is tanácstalanok Tatár Csilla térdfájdalmára az egyik orvos műtétet javasolt, a másik pont az ellenkezőjét mondta.
Görög Zita és Tatár Csilla elárulta, miért jó nőnek lenni Te hogyan éled meg nőiséged?