Ezen a héten volt egy est, ahol Zimány Linda is fitgörl lett jogásznőből

A Just Clear Awardson Rubint Réka és Tatár Csilla is díjat kapott, na de ki miben volt? Mardoll fenekén szétszakadt a harisnya, itt a heti trend!

2019. február 24. 13:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Cipruson szexizik Zimány Linda - fotók

Zimány Linda feszes fürdőruhában élvezte a ciprusi nyarat Nem volt szégyenlős az ügyvédtanonc, megmutatta, hogy az edzéseken ügyel a hátsó részekre is.
Gyönyörű lett a sminked! - dícsérik Zimány Linda sminkmentes fotóját Zimány Linda balatoni poszttal ünnepelte az első hivatalos nyári hétvégét. Az idő valóban csodás volt, és egy nagyszerű kép készült Lindáról, amihez a "no make up, no filter" szöveget mellék...
Zimány Linda múltjáról vallott - Nem csak a szépségével nyerte meg a Miss Balatont Zimány Linda elárulta, miért ő nyerte meg 2006-ban a Miss Balatont.

Zimány Linda: Csak a barátom Guzmics Egy focistával hozták hírbe a szingli Zimány Lindát, aki nem érti, mi a szenzáció abban, ha puszit ad egy barátjának. A Borsnak most elmeséli, milyen kapcsolat fűzi Guzmics Richárdhoz.
Tatár Csilla lábai az égig érnek Annak is örül, hogy egy rövid időre otthon hagyhatta az anyaságot.
Tatár Csilla megmutatta ritkán látott férjét - Fotókon a műsorvezetők és házastársaik Mutatjuk a népszerű műsorvezetőket és házastársaikat.
Így szólogatott be egymásnak Tatár Csilla és Kárász Róbert 5 éve De már szent a béke.
Öt év után kibékült egymással Tatár Csilla és Kárász Róbert Először találkoztak a Mokka utolsó közös vezetése óta.