Csuti is játszott a Pénzt vagy éveket! játékával

A Blaha Lujza téren futott bele a Pénzt vagy Éveket! játékába Csuti, ahol ismeretlen emberek életkorát kellett megsaccolnia. De vajon sikerrel járt az éveket illetően?

2019. március 1. 17:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Stohl András 60 milliót oszt ki A Bankban Április 23-án indul a TV2 új, hazai fejlesztésű kvíz show-ja A Bank Stohl Andrással. A műsorban két páros játszik, a legfontosabb, hogy a duók tagjai jól ismerjék egymást, és kölcsönös legyen a biz...

Pénz, siker, csillogás: ötöslottó-nyerőszámok Lehet, hogy már milliárdos?
Pénzt vagy éveket! - III. évad 26. adás Nézd vissza a Pénzt vagy éveket! legutóbbi adását!
Pénzt vagy éveket! - péntek 21.50 A Pénzt vagy éveket! következő adásában Kovács Lázár és Kaszás Géza tippelik meg az előttük álló idegenek életkorát! Hogy sikerül-e nekik, az kiderül pénteken 21.50-től a TV2-n!
Pénzt vagy éveket! - III. évad 24. adás Nézd vissza a Pénzt vagy éveket! legutóbbi adását!
Pénzt vagy éveket! - szerda 21.30 A Pénzt vagy éveket! következő adásában Völgyesi Gabi és Kovacsics Ádám küzd meg a milliókért!

Pénzt vagy éveket! - III. évad 22. adás Nézd újra a Pénzt vagy éveket! legutóbbi adását!
Olyan útfelújítást sem nagyon csináltak még, mint egy somogyi faluban Az utca közepén gyönyörűen leaszfaltoztak kétszáz métert. A többiről valahogy elfeledkeztek, vagy nem volt rá pénz már.
Ezeket az emberrablókat keresi a rendőrség A rendőrség szerint B. Ferenc és társai 2019. április 1-jén a Budapest X. kerületében lévő a Liget téren bántalmaztak egy férfit, majd egy fekete BMW-be kényszerítették. Ezután a sértettet tovább bá...
Pénzt vagy éveket! - hétfő 21.55 A Pénzt vagy éveket! következő adásában Oszter Alexandra és Popovics Tamás érkezik a stúdióba! Ne hagyd ki az adást hétfőn 21.55-től a TV2-n!
Pénzt vagy éveket! - I. évad 21. adás Nézd vissza a Pénzt vagy éveket! legutóbbi adását!
Pénzt vagy éveket! - III. évad 21. adás Nézd meg a Pénzt vagy éveket! legújabb részét!