Merkel a Fideszről: az a legfontosabb kérdés, hogy milyen közös értékeink vannak

Angela Merkel hétfőn Berlinben Krisjanis Karins lett kormányfővel folytatott megbeszélése után sajtótájékoztatón beszélt erről.

2019. március 11. 16:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Németh Szilárd húsvéti receptje a 888.hu olvasóinak Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára elárulta a 888-nak, mi kerül húsvétkor az asztalra. Sőt, egy exkluzív recepttel is meglepte az olvasókat. Jó é...

A túlóratörvénnyel indult, végül az egész várost elvesztette a Fidesz Szombathelyet tíz éve irányítja a Fidesz, de januárban elvesztették legfontosabb szövetségesüket, azóta az ellenzék megállíthatatlan.
A szisztematikus betelepítés ellen lépne fel az ellenzéki jelölt Márton Roland szerint a Fidesz minden eszközzel támogatja az ukrán gazdasági migránsok betelepítését, hogy megakadályozza a magyar munkavállalók bérének emelését.
Hoppál Péter: Kunszt Márta DK-s pécsi önkormányzati képviselő mondjon le! Önkormányzati képviselői mandátumáról való lemondásra szólította fel Kunszt Mártát, a Demokratikus Koalíció (DK) pécsi elnökét Hoppál Péter, a Fidesz városi elnöke
Mi Hazánk: Egyre többen választják a harmadik utat Egyre többen választják a Mi Hazánk Mozgalom által kínált, a balliberális tömböt és a Fidesz rendszerét egyaránt elutasító harmadik utat mondta a párt elnöke szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.
Válaszút előtt Európa Európa népességének a döntő többsége szeretné a saját kultúráját és biztonságát megőrizni. Ezért sorsdöntő választás elé érkezik a kontinens május végén. Ezt Bajkai István kormánypárti országgyűlési k...

Sokba kerül Zuglónak Karácsony Töröljék el a zuglói parkolási díjakat addig, amíg a rendszer ráfizetésesen működik és egy új, alkalmas polgármester nem rendezi a helyzetet, ezt javasolta Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióveze...
Befolyásolja-e az EP-választást a Fidesz és a Néppárt közötti vita? Hivatalosan is megkezdődött az európai parlamenti választási kampány időszaka.
'Be kell tiltani a migránskártyát!' Brüsszelnek meg kell szüntetnie az anonim migránskártyákat. Ezt mondta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője. A politikus szerint a migránskártyák körüli színjáték is azt erősíti, hog...
Gulyás: Nem zárult le a bevándorlás elleni küzdelem Az, hogy a Fidesz milyen erővel tud részt venni ebben küzdelemben, attól függ, mekkora támogatást kapnak a választópolgároktól.
Nyilvántartásba vették az első három pártlistát a májusi EP-választásra A Jobbik, a Fidesz-KDNP és a Momentum gyűjtötte össze leghamarabb a szükséges 20 ezer aláírást.
Tavaly még Lázár János kampányolt vele, most úgy érzi, a Fidesz küldte rá a rendőrséget Házkutatást tartottak a Szeviép-botrányt pörgető Szabó Bálintnál.