Kortárs magyar műveket is előadnak a Nemzeti Filharmonikusok

A Müpában és a Várkert Bazárban is fellépnek.

2019. március 11. 22:25

A cikk folytatása...Friss hírek
30 éve volt Nagy Imre újratemetése címlapkép: Fortepan (77275
Ötödször is sikert hozott az éjszakai mozgás a fővárosban Vasárnap hajnalig tartott a Mozgás Éjszakája elnevezésű rendezvény, amelynek keretében 17 sportágat lehetett ingyen kipróbálni Budapesten.
Hatoslottó: a múlt hét után most ismét volt telitalálatos szelvény Ahogy a múlt héten, valakinek most is sikerült milliomossá vállnia hat jó számnak köszönhetően.
Kedden vesznek végső búcsút Franco Zeffirellitől Koporsóját hétfőn ravatalozzák fel.
Mutatjuk a hatoslottó nyerőszámait: 70 millió forint volt a tét Elő a szelvénnyel, nézd meg, lett-e találatod!
Az OTP-re érdemes figyelnünk a héten, kiemelt szintek közelében jár az árfolyam Mozgalmas heteket tudhat maga mögött a magyar tőzsde és a hazai nagypapírok technikai képe alapján különösen az OTP számára lehet majd izgalmas a folytatás, miután a részvény fontos támaszzóna...

Top hírek:
Kerékpárosokat ellenőriztek a rendőrök a Velencei-tónál A kötelező tartozékokat és a közlekedési szabályok betartását vizsgálták.
34 fokban 100 ember 7 PET hajót épített, hogy összegyűjtse a szemetet a Tisza-tavon
Alzheimer-kór vagy másféle demencia? Ezek a legfőbb különbségek Nemcsak az Alzheimer-kór károsíthatja az agyi folyamatokat.
Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait: 919 millió forint volt a tét Néhány perce véget ért a sorsolás. Mutatjuk az e heti nyerőszámokat!
Közel egymilliárd volt a tét Kihúzták az ötös lottón nyerőszámait.
1. Tisza-tavi PET Kupa