Letett az EU arról, hogy közösen adóztassa meg a Facebookot és a Google-t

A bizottság szerint még nem halt el az ötlet, de másképp próbálják most megoldani.

2019. március 12. 17:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megkettőzi a saját propagálásába fektetett pénzt a Facebook Cél, hogy visszaszerezzék népszerűségüket. Úgy tűnik, a jobboldali hangokat sújtó cenzúra eltörlését, vagy a felelős adatkezelést nem akarják kipróbálni ennek érdekében.

A Google csinált egy ingyenes játékot, amivel programozás nélkül lehet videojátékot fejleszteni A programozás nem egyszerű, ám számos olyan kezdeményezés van már, amellyel egyszerűbbé tehető a munka. Most a Google is előállt egy ilyen eszközzel.
Képeken a Google Pixel 4 Elkezdett az eddiginél jobban szivárogni a Pixel 4, majd váratlanul a Google megerősítette, hogy milyen lesz az új dizájn.
A Google-nek is elege lett a taxis hiénákból A Google Maps egyik lehetséges új funkciója akkor riaszt, ha irreálisan nagy kerülőt tesz a sofőr.
Na, ez nem semmi: olyan funkció jön a Google Térképbe, ami megvéd a hiéna taxisoktól A Google Térképbe kerülő egyik új funkció a hírek szerint arra lesz alkalmas, hogy jelezzen, ha egy kocsi, például egy taxi utasa nem az általa választott (vagy épp legrövidebb) útvonalon halad.
Google: veszélyeztetheti USA-t a Huawei kitiltása Az amerikai vállalat próbálja meggyőzni Trumpot, hogy a kínai gyártó tovább működtethesse az Androidot a készülékein.

Hiába fogott össze több tucat hawaii Dávid, nem bírtak Mark Zuckerberg Góliátjával A világ negyedik leggazdagabb embere meg akart szabadulni a 700 holdas hawaii birtokán pár apró parcellát birtokló őslakosoktól. Mivel ez visszatetszést keltett, a Facebook alapítója minden jel szerin...
Elnökségi tag hagyta ott a soproni MSZP-t – A mai nappal, minden – országos és helyi – választott tisztségemről lemondva, kilépek az MSZP-ből! – írta Facebook-oldalán Póczik Roland, a Magyar Szocialista Párt sopron...
Gyász: Elhunyt Benke László, mindenki Laci bácsija 70 éves korában elhunyt Benke László, többszörös világbajnok magyar mesterszakács és mestercukrász írja az atv.hu. Laci bácsi Facebook-oldalán így búcsúznak tőle: Cikkünk frissül.
A Facebookról letiltott lengyel jobboldali médiumok beperelték a techóriást A Lengyel Rágalmazásellenes Liga pert indított a Facebook ellen a jobboldali közösségi oldalak indoklás nélküli törlése miatt, ami szerintük egyértelműen a sajtószabadság, valamint a szólás- és vélemé...
Hasznos funkciót kap a Google Fotók, ami segít spórolni az akkumulátorral Újabb taggal bővül a Google azon applikációinak köre, amelybe belepakolják a sötét módot.
Furcsa dolgokat produkál a Facebook Ne lepődjön meg, ha olyan ismerőstől lát posztot, akivel évek óta nem beszélt.