Letett az EU arról, hogy közösen adóztassa meg a Facebookot és a Google-t

A bizottság szerint még nem halt el az ötlet, de másképp próbálják most megoldani.

2019. március 12. 17:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Itt az újabb botrány: 4000 oldalnyi dokumentum bizonyítja, Mark Zuckerberg felhasználói adatokat szivárogtatott ki a "barátainak" E-mailekből, prezentációkból és találkozók leiratából állt össze az a 4000 oldalnyi dokumentum, ami igen súlyos váddal illeti a Facebook vezérét, Mark Zuckerberget.

Kirúgtak egy keresztény anyukát a munkahelyéről, mivel kifogásolta, hogy gyermekeit a transzneműekről oktatják Kristie Higgs kétgyermekes anyuka a privát Facebook-oldalán panaszkodott arra, hogy gyermekeit a transzneműekről oktatják. Az iskola, ahol dolgozik, vizsgálatot indított az ügy kapcsán, majd végül elb...
Levették a tiltást, ismét elérhető a legnépszerűbb videólejátszó a Huawei telefonjain Tavaly nyáron a VLC készítői feketelistára tették a Huawei telefonjait, az appot a Google Play-ről sem tudták letölteni. A szigornak azonban vége.
A nap legfontosabb hírei 2019. április 14. 47 embert vittek el a rendőrök egy budapesti szórakozóhelyről, néhány órára leállt a Facebook és az Instagram. Ez történt vasárnap.
A Momentum leváltaná a IX. kerületi szervezetük vezetőségét egy Facebook-poszt miatt A posztban a parkolási botrány kapcsán hangsúlyozták az ártatlanság vélelmét, és kijelentették, nem támogatják a visszaélés ellen harcoló Baranyi Krisztinát.
Ilyen is lehetett volna a Google új kontrollere A gamepad dizájnere mutatta meg a koncepciót, amit eredetileg a Google Stadia mellé terveztek

Nem akarja megregulázni a Facebookot a kormány Szerintük ez egy fake news.
Most Zuckerberg a soros: itt a Facebook-terv, ami leszámolna az álhírekkel is A Facebook egy új stratégiával vágna neki az álhírek, a gyűlöletbeszéd és a problémás tartalom eltávolításának.
Változtat a Facebook, módosulnak a felhasználási feltételek Módosította felhasználási feltételeit a Facebook, és a jövőben egyértelműen tájékoztatni fogja felhasználóit az adataik felhasználásáról - közölte az Európai Bizottság kedden. A közösségi...
Orbán: én már aláírtam! Orbán Viktor Pesterzsébeten írta alá a Fidesz támogatói ívét, majd pedig az eseményről videót osztott meg a Facebook-oldalán. Nagyon népszerű a kormányfő hétpontos programja, amelyet a bevándorlás meg...
Kovács Zoltán: A Facebook alapvetően fakenews terjesztésre van, amit mindenki csinál is Még jó, hogy a Fidesz Facebook-sikerét ünnepelte egy kormánybarát felmérés.
A Facebook-cenzúra a progresszív totalitarizmus legújabb pilot-projektje Igazság, szabadság, szuverenitás: ma ezek az értékek jelentik a tüskét a baloldali, technológiavezérelt, progresszív szép új világ szemében - írja a Századvég cenzúráról szóló tanulmányában.