Nagy az érdeklődés a magyar családpolitika iránt az ENSZ közgyűlésén

Beneda Attila úgy véli, az akcióterv elemei méltán kerültek az érdeklődés középpontjába.

2019. március 12. 19:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Itt az új Selyemút: gigaturnéra indul Orbán Viktor jövő héten A kormányfő előbb Kazahsztánba utazik, majd Kínába látogat, ahol többek között a kínai miniszterelnökkel fog egyeztetni, és részt vesz az Egy övezet, egy út fórumon. A pekingi eseményen 37 kormány- és...

Több mint százhatvan embert menekített ki az ENSZ Líbiából Tripoli környékén több mint két hete zajlanak a harcok.
A líbiai harcok azonnali beszüntetését sürgeti az ENSZ különmegbízottja A Tripoliban dúló harcok azonnali beszüntetésére szólított fel Ghassan Salamé, az ENSZ líbiai különmegbízottja szerdai mikroblog-bejegyzésében
Merkel a kormány által elvetett ENSZ-megállapodásról: "A migráció ügyét csak közösen lehet megoldani" A német kancellár szerint továbbra is aggasztó a helyzet.
Több tízezer migráns kap anyagi támogatást az ENSZ-től Görögországban Egy nagyobb család csaknem kétszázezer forintnyi euróhoz is hozzájuthat.
A katonai tanács nem akar kormányozni a szudáni ENSZ-nagykövet szerint Egyetlen politikai frakciót sem hagynak ki a kormányalakítási tárgyalásokból.

Szijjártó: a világ jövőjét meghatározó jelenség a tömeges illegális migráció Abban nincs vita az ENSZ-ben sem, hogy Európa és a világ jövőjét is alapvetően meghatározó jelenség a tömeges illegális migráció - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csüt...
Újabb ezrek érkeztek Görögországba Bíróság elé állították Thesszalonikiben a befogadótábor melletti zavargások három résztvevőjét. Ők arra hivatkoztak, hogy azt hitték, tovább viszik a migránsokat Macedóniába. Közben az ENSZ kiadta a m...
Kadhafi és a CIA emberén múlik a líbiai béke A polgárháború kiújulását hozhatja Kalifa Haftár, aki Tripoli megtámadása után simán elutasította az ENSZ-főtitkár kérését a genfi tárgyalásra.
Szélsebesen terjed az ebola Afrikában: több mint ezren betegek már Átlépte a héten az ezret az ebolás megbetegedések száma a Kongói Demokratikus Köztársaságban - tudatta az ENSZ egyik szóvivője.
Szijjártó Péter: Magyarország nem kíván része lenni a migrációnak A pénteki Parlamenti szalon rendezvényen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is felszólalt, beszédében az ENSZ migrációs csomagjára helyezte a hangsúlyt.
Ismét terjed a kolera Jemenben Az ENSZ friss jelentése szerint a koleragyanús megbetegedések száma márciusban megduplázódott a megelőző hónapokhoz képest.