Világszerte baj van a Facebookkal, a Messengerrel és az Instagrammal

Reggel a Google szolgáltatásaival volt baj, estefelé a Facebook a soros.

2019. március 13. 18:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fontos esemény közeleg, szárnyal a bitcoin árfolyama Több mint 200%-ot emelkedett eddig idén a bitcoin árfolyama, ennek oka pedig a CNBC elemzői szerint nem kapcsolódik a Facebook kriptopénzéhez, hanem sokkal inkább ahhoz, hogy közeledik a "feleződés",....

Megköszönte a szombathelyi fideszes, hogy ismeretlenek elbontották a Kutyapárt buszmegállóját Sátory Károly külön Facebook-bejegyzést írt, amiben meghálálta a munkát.
Egészen érdekes profilképre váltott át a Facebook A Facebook nem gyakran váltogatja saját profilképét, azonban egy macskákkal kapcsolatos "ünnep" most mégis ilyesmire késztette a közösségi oldalt.
Ez történt: kiderült, miért vágott alá a Facebook több ezer magyar felhasználónak Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
Visszatértek a letiltott Facebook fiókok Az is kiderült, miért kapcsolta le őket a közösségi szolgáltatás, egy megosztott tartalom volt a ludas.
Szándékosan nem mondja meg a Facebook, miért töröl magyar felhasználókat? Napok óta nem szolgál válasszal arról a Facebook, miért távolították el sok magyar profilját. Az ügy közben újabb érdekes epizóddal bővült.

Vas megye főjegyzője lesz a Fidesz szombathelyi polgármesterjelöltje A fiatal párton kívüli Balázsy Péter nem véletlenül indíthatta el nemrég a közszereplői Facebook-oldalát.
Ezrével hullanak a magyar Facebook-celebek követői Tömegesen törli a platform a magyar fiókokat, de csak találgatni lehet, hogy miért.
A nap legfontosabb hírei 2019. június 18. Budán építkezik a Mészáros-család. Az MSZP-alelnök kerítéshez láncolta magát. Megvan a Fradi BL-ellenfele. Sok magyart letiltott a Facebook.
A Facebook mentette meg az életét egy disznóólban fogvatartott és megkínzott lánynak A 26 éves Davine Arckens nyári munkát szeretett volna vállalni külföldön még 2017-ben, és egy ausztrál farmer, Gene Bristow ajánlott is neki egy állást saját farmján. A fiatal belga lány minden...
Ha ettől a kutyás videótól nem mosolyog egész nap, akkor semmitől! Az Amazing Facebook-oldala osztotta meg azt a kutyás videót, ami alighanem egy életre eldönti a kérdést, miszerint a kutyák vagy a macskák cukibb háziállatok. Most komolyan: ki ne mosolyogna egész áll...
Baloghok gyűrűjében pózol a Barátok közt Balogh Nórája - fotó Jópofa fotót posztolt a Barátok közt sorozat dr. Balogh Nóráját játszó színésznő a Facebook oldalán. Varga Iza tíz focista közt feszít, akiket mind Baloghnak hívnak - legalábbis a mezük tanúsága szeri...