Világszerte baj van a Facebookkal, a Messengerrel és az Instagrammal

Reggel a Google szolgáltatásaival volt baj, estefelé a Facebook a soros.

2019. március 13. 18:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bekeményített a Facebook: sorra törli a brit szélsőjobbosokat az oldalról Tucatnyi oldalt és személyt törölt a Facebook a platformról, ezzel vágva vissza a gyűlöletbeszéd terjedését az Egyesült Királyságban.

Lángol egy társasház tetőszerkezete a VIII. kerületben Nagy erőkkel vonultak ki a fővárosi tűzoltók szerda késő délután a VIII. kerületbe, a Baross utcába, ugyanis kigyulladt egy társasház tetőszerkezete. A helyszínen van a katasztrófavédelmi műveleti szo...
Kirúgtak egy keresztény anyukát a munkahelyéről, mivel kifogásolta, hogy gyermekeit a transzneműekről oktatják Kristie Higgs kétgyermekes anyuka a privát Facebook-oldalán panaszkodott arra, hogy gyermekeit a transzneműekről oktatják. Az iskola, ahol dolgozik, vizsgálatot indított az ügy kapcsán, majd végül elb...
Anglia korlátozhatja a 18 év alattiak lájkolását Az Instagram, a Facebook, a Snapchat és még számtalan alkalmazás számíthat korlátozásra.
A nap legfontosabb hírei 2019. április 14. 47 embert vittek el a rendőrök egy budapesti szórakozóhelyről, néhány órára leállt a Facebook és az Instagram. Ez történt vasárnap.
A Momentum leváltaná a IX. kerületi szervezetük vezetőségét egy Facebook-poszt miatt A posztban a parkolási botrány kapcsán hangsúlyozták az ártatlanság vélelmét, és kijelentették, nem támogatják a visszaélés ellen harcoló Baranyi Krisztinát.

Megható Facebook-posztban köszöntötte takarítónőjét a finn nagykövetség Éva harminc éve dolgozik a diplomáciai képviseleten.
Hír: Stop Orbán! Stop Fidesz Facebook-cenzúra! Lázadásra bíztatja követőit Ujhelyi István, miután kiderült, a Fidesz törvényi szabályozással a Facebook adta véleménynyilvánítási szabadság korlátozására készül.
Most Zuckerberg a soros: itt a Facebook-terv, ami leszámolna az álhírekkel is A Facebook egy új stratégiával vágna neki az álhírek, a gyűlöletbeszéd és a problémás tartalom eltávolításának.
Változtat a Facebook, módosulnak a felhasználási feltételek Módosította felhasználási feltételeit a Facebook, és a jövőben egyértelműen tájékoztatni fogja felhasználóit az adataik felhasználásáról - közölte az Európai Bizottság kedden. A közösségi...
Orbán: én már aláírtam! Orbán Viktor Pesterzsébeten írta alá a Fidesz támogatói ívét, majd pedig az eseményről videót osztott meg a Facebook-oldalán. Nagyon népszerű a kormányfő hétpontos programja, amelyet a bevándorlás meg...
Kovács Zoltán: A Facebook alapvetően fakenews terjesztésre van, amit mindenki csinál is Még jó, hogy a Fidesz Facebook-sikerét ünnepelte egy kormánybarát felmérés.