Csodaszép tó alakult ki a Föld egyik legszárazabb területén - Képeken mutatjuk

16 kilométer hosszú tó jött létre a sivatagban egy kiadós eső után.

2019. március 14. 16:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

KRS: földek egybefoglalt vételáron történő eladása A Kúria szerint a föld bizonyos tulajdonsága ad lehetőséget a földek egybefoglalt vételáron történő eladására.

Negyvenezren tüntettek Amszterdamban a tisztességes klímapolitikáért Mert még nem késő elérni, hogy ne melegedjen túl a Föld.
Volt egy meccsem, amikor tényleg lebegtem a föld felett Sterbinszky Amália a kézilabda legendája, az előző évszázad legjobbjának választották itthon. Dániában él, már nem a nézőknek okoz örömet, hanem betegeinek. Aranylabdás páciense is volt, hálás neki. A...
Földrengés volt Somogy megyében Nagyatád közelében Richter-skála szerinti 4-es erősséggel rengett a föld.
Tudja-e, hogy melyik a Föld leggyorsabb élőlénye? Könnyedén képes túlszárnyalni akár egy kisebb túrarepülőgép sebességét is.
Ez közel volt: jumbo jet méretű aszteroida repült el a Föld mellett Mégsem a 2015 EG nevű égitest jött a legközelebb idén.

Különleges mobil: forgatható kamerát kaphat a Samsung új telefonja A Galaxy S10 és a Fold bemutatása után is tartogat meglepetéseket a Samsung boszorkánykonyhája. A kiszivárgott információk ezúttal az A90 sajátos kamerarendszeréről szólnak.
A Huawei szerint a Galaxy Fold kialakítása nem jó Richard Yu elárulta, hogy a Huawei is csinált olyan prototípust, mint a Samsung Galaxy Fold, de elkaszálta azt, mert rossz volt.
Folyók, jéghegyek, vízesések a föld alatt A Barlangok hónapja alkalmából Egri Csaba barlangi fotós leglátványosabb föld alatti fotóiból válogatottunk.
Melyik évben volt a legrosszabb a földön élni? A csapások senkit sem kíméltek Kutatók megtalálták a dátumot, amikor is könyörtelen csapások sorozata sújtotta a Föld lakóit.
Multitaskingból jeles lesz a Samsung Galaxy Fold Előkerült egy videó, ami azt mutatja meg, hogy mennyire jól lehet egyszerre több dolgot csinálni a készüléken.
Rendőr lőtte fejbe a vadőrt Fejbe lőttek egy vadőrt Szóládon, a férfi azonnal meghalt. Úgy tudjuk, egy magas beosztású rendőrnek sült el a puskája kitárazás közben. A férfit még ki sem hallgatták, és őrizetbe sem vették. Egy feg...