Harminc éve ezen a napon százezrek voltak az utcán

Azt a csődtömeget, amit a politikai hatalom birtokosai felhalmoztak nekünk, nem csak fiatalként, hanem apaként és nagyapaként is vállunkon kell majd hordanunk. A jövőt felfaló politika ma is folytatódik. Ezt mondta Orbán Viktor harminc évvel ezelőtt a Kossuth téren. Az akkori március 15-i megemlékezés a rendszerváltás fontos mozzanata volt.

2019. március 15. 7:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A véghajrába érkezett a Fidesz kampánya A Fidesz-KDNP telefonos kampányt indított, valamint önkéntesek viszik házhoz Orbán Viktor levelét, amelyben a bevándorlás megállítását célzó tervét is részletezi.

Tommy Robinson: Orbán Viktor Európa legerősebb vezetője Orbán Viktor Európa legerősebb vezetője, nem Angela Merkel vagy Emmanuel Macron – mondta a Pestisrácok
Kiborult a bili: már mindenki láthatja, hogyan működik az Orbán-rendszer Orbán Viktor kedélyesen elvicceli a Strache-botrányt, a médiája pedig addig lúgozza a sztorit, hogy a volt osztrák alkancellár a végén már nem áruló, hanem áldozat lesz. Heinz-Christian Strache pártj...
Orbán Viktor is kipróbálta a zalaegerszegi tesztpályát - VIDEÓ Utasként és sofőrként is végigment az aszfaltcsíkon.
Kocsis Györgyi: Csúcs ez a választás Csúcsjelölti rendszer ide vagy oda, nem lesz egyszerű megválasztani az Európai Bizottság Jean-Claude Junckert követő elnökét. A játszmában Orbán Viktor is részt vesz, és nem csak azzal, hogy visszavo...
Ő az, aki miatt rákattintasz a legkomolyabb cikkeinkre is Putyin mögött félmeztelenül lovagló Orbán Viktor, lekonyuló munkáskalapács, pop-art Áder János. Szarvas, azaz Somogyi Péter évek óta az Index illusztrátora, a kedvenc képeiből válogattunk.

Negyedszerre sem válaszolt nekünk Orbán Viktor a kaotikus templomavatón Nagykátán felújították a város legnagyobb katolikus templomát. Isten felújított házának átadásán a miniszterelnök volt a díszvendég. Ám meglepetésvendégek is érkeztek.
Orbán Viktor megleste Csányi Sándor titkát A kormányfő szerint errefelé szokás, hogy két-három nemzedékenként elveszik a felhalmozott vagyont. Szóval, ha magyar vagy, észnél kell lenned.
V4NA: Orbán Viktor halálára utaló bejegyzést tett közzé a CEU egyik professzora A politikai pártok az MSZP kivételével elítélték a megnyilvánulást.
Orbán elment, hogy átadjon egy múzeumi háttérépületet, és csak akkor nem kampányolt, amikor azt mondta: Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Ha képes lett volna rá, az épület azonnal aláírja Orbán Viktor 7 pontját.
Több csúcsvezetővel is tárgyalt már idén Orbán Viktor A washingtoni találkozó már a sokadik fontos diplomáciai esemény Orbán Viktor részvételével.
Trump csak szeretne olyan lenni, mint Orbán, akit közben Sztálinhoz hasonlítanak Néppárti bakugrások után a Fehér Házban köt ki Orbán Viktor, valóra válik egy régi álma, elkészül az a bizonyos fotó a kézfogásról. A magyar miniszterelnök közben számol, mit nyer és mit veszít azzal...