A hősöknek nem kell ellenfény és vonószenekar - Interjú Kárpáti György Mórral, a Guerilla rendezőjével

Imádja a történelmi filmeket, de esendő, hús-vér fiatalokat akart megmutatni, akikkel a mai néző is azonosulhat. Interjú a Guerilla rendezőjével forradalomról, ünnepi kifestőkönyvekről és gólyatábori erőszakról.

2019. március 15. 7:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A szabadságharcnak vége, de az öldöklésnek nem - Kritika a Guerilla című filmről A Guerilla alulnézetből mutatja meg 1849 talpasainak kilátástalan vergődését. Itt egy új magyar történelmi film, de dicső huszárok nélkül, rengeteg kosszal és szenvedéssel.

GameStar Filmajánló - Marvel Kapitány, Most van most, Guerilla Megérkezett a Marvel új filmje, a Marvel Kapitány, amely nem sok teret hagyott a többi premiernek, de azért két magyar alkotás befért mellé.

Friss hírek
Pócs János kínos videójáról érdeklődtek, a polgármester le akarta tiltani az újságírókat
Az Exxon Valdez-katasztrófából talán sose épül fel végleg Alaszka A 30 éve történt tankhajóbaleset volt minden idők egyik legsúlyosabb ember kiváltotta természeti katasztrófája. A hajó utána még 21 évet szolgált.
A spanyolok szórakozva nyertek, az olaszok bombagólt vágtak A norvégokot csak 2-1 verték Ramosék Eb-selejtezőn. Olaszország gyors góllal kezdett.
EMNP - Csomortányi Istvánt választották a párt elnökévé A politikai folytonosságot képviselő Csomortányi Istvánt választotta az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) elnökévé a párt országos küldöttgyűlése szombaton Nagyváradon - közölte az MTI-vel a párt sajtóosztályának képviselője
Csak semmi pánik (Teljes film) - Visszanézhető: 2019.03.30 Ötvös Csöpi, a legendás nyomozó két ügyben utazik a Balatonhoz. Egyrészt, hogy a bűnbanda elől megszerezze a második világháborúban lelőtt repülőgép vízbe zuhant értékes rakományát, másrészt, hogy megnyerje a Kék szalag vitorlásversenyt.
Ha Roland hitt volna a mesékben, talán sosem lett volna baja a rendőrséggel De racionalistaként és sapkatulajdonosként is kellett neki az a hajvágógép.

Csütörtökön már megnézheted a Guerillát Kárpáti György Mór első nagyjátékfilmje, a Guerilla (12) március 7-én kerül a hazai mozikba a Mozinet forgalmazásában. A történelmi dráma a Filmalap Inkubátor Programjában készült. 1849-ben, a világo...
10 millió felett jár a Horizon: Zero Dawn Második születésnapját ünnepli a Horizon: Zero Dawn, ennek apropóján pedig a Guerilla Games néhány érdekes adatot és kulisszák mögötti információt osztott meg a nagyvilággal.

Top hírek:
Megkezdődött az első bomba kiemelése Teljesen kiürítették a környéket.
Legmerészebb álmaink is megvalósíthatók, belarusz különkiadás: az 1 lóerős Audi
Kiemelték és hatástalanították a budafoki bombákat Innentől kezdve átveszi a feladatot a tűzszerész alegység, akik a hatástalanítást végzik majd.
Kate Beckinsale-nek elege lett a kommentekből, törölte az összes fotóját Instagramról Mindenki Ariana Grande exe miatt csesztette, betelt a pohár.
Lindával csajozott be Szerednyey Béla A színész elmondása szerint sosem volt egy amorózó típus, de a Linda első része után nem győzött a nők közül válogatni.
Szafnauer: Stroll egy tökös versenyző Otmar Szafnauer már a szezon elején biztos volt benne, hogy újdonsült versenyzőjük, Lance Stroll gyorsan meg fogja találni a helyét az istállónál, végül pedig igaza is lett. A csapatfőnök szerint a kanadai meg fogja kapni a neki járó elismerést.