Petőfiék családvédelmi akcióterve

GFG a három nyolcason!

2019. március 15. 9:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Nézőpont: Nem segítette az MSZP kampányát Frans Timmermans látogatása A szakértő szerint a magyar emberek nem számíthatnak az MSZP-re a migrációs politikában.
Rekorddal zárt a Gourmet Fesztivál A régió legnagyobb gasztrorendezvényévé nőtte ki magát a fesztivál.
Josh Brolin hollywoodi sztár megörökítette a Nyugati aluljárójának romantikáját
Ujhelyi István: Ha Orbán Európa ellenségévé válik, az nekünk történelmi zsákutca Ha O1GY, akkor U1H mondta az MSZP-P tulajdonképpeni listavezetője. A második brüsszeli ciklusára készülő politikus elmondta, felbomlik-e a szövetségük a Párbeszéddel, ha Jávor Benedek nem jut be az EP-be. Szó esett még hazaárulásról, közös elenzéki lista hiánya miatt kukába tartó szavazatokról, és arról is, kiléphetünk-e az EU-ból.
Minden 2. felnőttnek lehet aranyere Az aranyér a felnőtt lakosság 50 százalékát érinti, mégsem beszélünk róla szívesen. Pedig fontos lenne. ...
Ellen DeGeneres élő adásban hívta fel Jennifer Anistont, hogy válaszoljon egy nagyon fontos kérdésre Merthogy DeGeneres összekapott Reese Witherspoonnal.

Top hírek:
Vonzóbbak a karrierlehetőségek az Erasmus+ programban résztvevőknek A program segíti a diákokat a gyorsabb elhelyezkedésben.
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.
Újraindult a vasúti forgalom Mezőkovácsháza és Mezőhegyes között Eltávolították a megrongált jelzőoszlopot.
Viktor Orbán: trebuie să protejăm securitatea, trebuie să ne păstrăm identitatea şi să ne întărim competitivitatea Zalaegerszeg, luni, 20 mai 2019 (MTI) - După o serie de crize europene, Ungaria a concluzionat că este necesară păstrarea identităţii, protejarea securităţii şi întăririi competivităţii, a declarat prim-ministrul ungar Viktor Orbán, luni, la inaugurarea primei faze a staţiei de testare pentru automobile "ZalaZone" de la Zalaegerszeg.
Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket Parc Fermé: Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket
Az öngyilkossági kísérletek mögött kevesebb halálvágy van, mint gondolnánk Budapesti és miskolci kórházak toxikológiai osztályán fekvő betegekkel készített interjúkat Tóth Mónika Ditta, a Semmelweis Egyetem kutatója. Olyan betegekkel, akik szándékos önmérgezést követtek el, ami a nem végzetes kimenetelű öngyilkossági kísérletek egyik leggyakoribb módja. Kiderült: előbbiek sokkal kevésbé halálvágyból, mint inkább egy elviselhetetlen élethelyzetből való kimenekülési próbálkozásként mérgezték meg magukat.