Államfőválasztás a Felvidéken szombaton

Szlovákia történetében ötödször tartanak közvetlen államfő-választást szombaton

2019. március 15. 9:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Potápi: sikeresen folytatódik a felvidéki fejlesztések sorozata Sikeresen folytatódik a magyar közösség megerősítését célzó fejlesztések sorozata a Felvidéken - jelentette ki Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkára a Kassához közel...

Bor, mámor, Balaton-felvidék Nyár, kora ősz, Balaton, bor és szüret - ez az egyik legszerethetőbb szakasza a Kéktúrának.

Friss hírek
HVG-felmérés: kedvezőtlen hatása lehet az EP-választásnak Magyarországra Az uniós tagságot pozitívan értékelték olvasóink, akiknek a többsége részt kíván venni a vasárnapi választáson.
Szél Berni látja a jövőt
Nógrádi: Nehéz helyzetben van a CDU Angela Merkel német kancellár a sajtóhírek szerint fontolgatja egy kormányátalakítás lehetőségét, hogy megerősítse politikai helyzetét, és ki tudja tölteni negyedik kancellári mandátumát
Moszkva nem adott vízumot Victoria Nuland volt helyettes államtitkárnak Moszkva elutasította Victoria Nuland volt amerikai helyettes külügyi államtitkár vízumkérelmét - közölte az orosz külügyminisztérium csütörtökön az Interfax hírügynökséggel
Semjén: a szövetség tevékenysége semmivel nem pótolható A keresztény civilizációhoz, a nemzeti elkötelezettséghez és az autonómiához való ragaszkodást említette a 30. évfordulóját ünneplő Rákóczi Szövetség jellemzőjeként Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Budapesten, a szervezet rendezvényén.
Vegyesen alakult a forint árfolyama Vegyesen alakult a forint árfolyama a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben csütörtök este a reggeli szintekhez képest

A mohácsi csata után elásott kincset túrtak elő a földből vaddisznók a Felvidéken A dolgosan túró vaddisznók néha egészen meglepő tárgyakat fordítanak ki a földből. Így történt ez a múlt héten a szlovákiai Kócs-hegységben lévő Likavka közelében is. A nagy testű állatok egy tekintél...
Veszélyeztetett madár- és denevérfajok védelme a Balaton-felvidéken Veszélyeztetett madár-és denevérfajok védelmét célzó beavatkozásokat végeztek a Balaton-felvidéken, melyek révén jelentősen javultak az érintett fajok életfeltételei.
104 milliót költöttek a gólyák és denevérek védelmére a Balaton-felvidéken A nemzeti parkban egy sor intézkedés valósult meg a veszélyeztetett madár- és denevérfajok védelméért.

Top hírek:
Sírás lesz a vége? Tippeljen velünk az EP-választás eredményére! Mekkorát nyer a Fidesz? Bejut a Momentum és az LMP? A szocialistáké vagy a Jobbiké lesz a második hely? Tippeljen velünk az európai parlamenti választás eredményére.
A patkánybotrány után itt a csótány-gate Összeér a fővárosi patkánykrízis és a közigazgatási dolgozók problémája: a kormányhivatali létszámhiány miatt fél éve ellenőrizetlen az irtás.
Facebook-fóbia, lakosságcsere, Orbán a szántóföldön Rákapcsoltak a pártok a kampányra, ha 1 perc alatt akar tájékozódni a mai hírekről, katt!
Az Ab szerint a névjegyzék ára nem alkotmányossági kérdés Az Alkotmánybíróság érdemi vizsgálat nélkül visszautasította Tóth Bertalan MSZP-elnök panaszát.
A Guardian elemzője: Orbán rég nem volt olyan rossz helyzetben, mint most A magyarok antiszemiták, Orbán Viktor egységesíthetné az európai radikális jobboldalt, Magyarországot foglyul ejtette a szélsőjobb egy sor meredek állítást fogalmazott meg a Népszavának Cas Mudde politológus.
Kipróbálták, és tényleg zenél az új 67-es út!