A Waze megoldásait használja a Google Térkép

Több hasznos funkcióval bővül, illetve a szerencsésebbeknek már bővült is a Google Térkép repertoárja. A Wazéhoz hasonlóan, mostantól itt is valós időben láthatjuk, hol van traffipax, illetve baleset.

2019. március 16. 16:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A taxival utazóknak segítene a Google Térkép A Google Térkép egyik új funkciója szól, ha a taxink komolyabb mértékben eltér a tervezett útvonaltól.

Már sebességet is mér a Google Térkép Az új szolgáltatás terjesztése most kezdődött, remélhetőleg rövidesen nálunk is működni fog.
Sebességmérőt kapott a Google Térkép A navigációs képernyőn jelenik meg a különösen hasznos sebességmérő, de egyelőre sajnos nem minden országban.
A Google Térkép már azt is megmutatja, mit érdemes kikérnünk az éttermekben Eddig csak tesztelték, mostantól viszont hivatalosan is megérkezett a Google Térkép új, ételajánlós funkciója.

Már nálunk is elérhető a Google Térkép új funkciója Hamarosan a sebességkorlátozásra figyelmeztető funkció is megjelenhet a térképen.
Mostantól a Google Térkép is mutatja a traffipaxokat A Waze egyik legnépszerűbb funkcióját építik be a Google Térképbe.
Már nálunk is működik a Google Térkép nagyszerű újítása, amiért nagyon hálásak lesznek az autósok Januárban kezdte el tesztelni a Google azt a térképes újítását, aminek köszönhetően előre észlelhetők a sebességmérő kamerák az utakon. Úgy tűnik, a fejlesztést időközben nálunk, magyaroknál is bekap...
A Google elveszi az Androidot a Huaweitől Trump tiltólistára tette a kínai céget, most pedig úgy néz ki, ezentúl nem lesz a mobiljaikon Gmail, Youtube, Google Térkép, és még sok minden.