Salvini megcsinálta: leállt a migránsok érkezése Olaszországba

Több mint 94 százalékkal kevesebb migráns érkezett év eleje óta Olaszországba tavalyhoz képest, és négyszer annyi bevándorlót utasítottak ki az olasz hatóságok a római belügyminisztérium vasárnap közölt adatai szerint.

2019. március 17. 20:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Annoni Zita: Sorsszerű, hogy olasz férfihez mentem feleségül Mindig is vonzotta Olaszország.

Túlzottdeficit-eljárás indulhat Olaszország ellen 2020-ban már 3,6 százalék lehet a hiányuk, az államadósság pedig a GDP 135 százaléka.
Más európai államok és a Vatikán fogadta be az Olaszországba érkezett migránsokat A százfős csoport a Cigala Fulgosi nevű olasz hadihajón érkezett meg Genovába.
Házidöntők az európai kupák történetében. Visszatekintés. Spanyolország és Olaszország a rekorder, míg angol csapatok között negyedszer fordul elő ez a helyzet. Arra viszont még nem volt példa, hogy mindkét kupadöntő négy együttese ugyanazon...
149 menekültet telepítettek át Líbiából Olaszországba Idén összesen már ezer embernél tartanak.
Kínai ritkaföldfém-fenyegetőzés, olasz-EU virtcsaft: nagyot zakóztak a tőzsdék Hát persze, hogy az amerikai-kínai kereskedelmi háború volt az indexek testes, Európában 1,5-2, az USA első kereskedési óráiban csak 1 százalék alatti százalékos zuhanásának a fő oka. De az Olaszorszá...

Történelmi győzelmet aratott a Liga Olaszországban A Liga ezzel Olaszország első pártjává vált emelte ki Salvini.
Az olasz válogatott mezében szavazott Matteo Salvini Olaszország szélsőjobboldali belügyminisztere Milánóban adta le a voksát.
Olasz bajnokság 2018/19, 38. forduló eredményei és gólszerzői Olasz bajnokság 2018/19, 38. forduló eredményei és gólszerzői hir olasz eredmény top téma panucci szo, 05/25/2019 - 23:22 A Bologna őr...
Szarok vagyunk, tudjuk, mik vagyunk A brit hokiválogatott így ünnepelt. 5-48-as gólkülönbséggel maradt A-csoportos Olaszország.
Krimibe illő meccsen dőlt el, hogy ki esik ki a hokivébéről Ausztria és Olaszország vívott fordulatos, szétlövéses küzdelmet.
Tunéziába utasította a Sea-Watch mentőhajóját Olaszország A hajó 65 migránst mentett ki szerdán Líbia partjainál.