Orbán's cabinet minister: Weber tries to appease the pro-migration left

Rogán said Brussels cares more about the "Soros-university" than the US, and that Fidesz would remain in EPP only as long as it's against immigration.

2019. március 18. 15:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fidesz: Soros György továbbra is Magyarországra akarja kényszeríteni a bevándorlást Meg akarják buktatni a nemzetállamokat, hogy a bevándorlást menedzseljék fogalmazott ki Halász János.

Soros és egy sor dollármilliomos jóléti adót vetne ki a leggazdagabbakra A legfelső réteget érintő adó bevezetését kérik az elnökjelöltektől.
Fidesz: Több százezer magyar adatai kerülhettek illetéktelen kezekbe Hadházy Ákos miatt Az Európai Uniós Ügyészségről szóló aláírásgyűjtéssel kapcsolatban az elmúlt napokban több furcsaság is felmerült.
Sorosék ki akarják iktatni Babist a politikából Hatalmas nyomást helyez a Soros-hálózat és Brüsszel Andrej Babis cseh miniszterelnök bevándorlásellenes kormányára.
"A Fidesz megint hazudik" - Karácsonynak lesz még egy pere Túlárazással és fapusztítással vádolta meg Karácsony Gergelyt egy fideszes politikus, mire az MSZP-P főpolgármester-jelöltje azt mondta: "Találkozunk a bíróságon". Ez pénteken már a második bejelente...
Vas megye főjegyzője lesz a Fidesz szombathelyi polgármesterjelöltje A fiatal párton kívüli Balázsy Péter nem véletlenül indíthatta el nemrég a közszereplői Facebook-oldalát.

Kúria-Alkotmánybíróság 3-3: alaptörvény-ellenes a Fideszt elmarasztaló Kúria-végzés Hónapok óta tart a pingpong a Fidesz aláírásgyűjtésének ügyében.
Egy Dombóvár melletti falu polgármesterét indítja a Fidesz Dombováron Úgy látszik, hogy a munkaerőhiány a politikát is elérte.
Tovább tart a vita Zugló gazdálkodásáról A Fidesz bocsánatkérést vár a polgármestertől.
Fidesz: A legfontosabb a Bige Holding Kft. szolnoki gyárának biztonságos működése Reagált a Fidesz szolnoki szervezete a szocialista politikusok által tartott sajtótájékoztatón elhangzottakra.
Whyte: Fury gyáva! Dillian Whytetól verbálisan mindenki magkapja a magáét, most épp Tyson Fury volt a soros. "A legjobbnak nevezi magát, aztán ilyen Tom Schwarz-félékkel bunyózik. Választhatta volna az én követk...
A kormány meggondolta magát, mégsem támogatja Toroczkaiék szélsőjobboldali fesztiválját A Hatvannégy Vármegye szerint ezzel a Fidesz behódolt a Soros-ügynököknek.