A Supra meghódíthatja az e-motorsportot is

A TOYOTA GAZOO Racing megjelenik az e-motorsport világában a GR Supra Gt Cup elindításával a PlayStation4 Gran Turismo Sport felületén. A 17 év után idén visszatérő sportautólegenda, amelynek idei évre allokált 900 példányát pillanatok alatt elkapkodták a jelek szerint nem csak az aszfalton, hanem az éterben is kész a szívek meghódítására.

2019. március 20. 14:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Korzika kanyargós útjain a WRC mezőnye Keskeny, kanyargós útvonalának köszönhetően a Korzika Rali, azaz Tour de Corse beceneve: A 10.000 kanyar ralija. A TOYOTA GAZOO Racing World Rally csapata első helyen áll mind a pilóták, mind a navigá...

Friss hírek
Az időt kellene lelassítania a Williamsnek George Russell szerint a Williams F1-es csapatának a többieknél kétszer-háromszor gyorsabban kellene fejlődnie ahhoz, hogy utolérje a középmezőnyt. Ehhez kisebb csodára lenne szükség.
BMW-pole a Le Mans-i 24 óráson A Kenny Foray, Julien Da Costa és Mathieu Gines által alkotott trió érte el a legjobb átlagidőt a két időmérő edzés összesítése alapján, de csak 28 ezreddel múlták felül a YART Yamaha egységét.
Így változtak a Williams F1-es autói a történelem során Parc Fermé: Így változtak a Williams F1-es autói a történelem során
A Red Bull egyelőre inkább a lemaradását csökkentené Bár Helmut Marko a szezon elején arról beszélt, hogy a Red Bull akár öt futamot is nyerhet, a tanácsadóval szemben a csapatfőnök Christian Horner arról beszélt, hogy egyelőre a lemaradásukat kell csökkenteni.
Furcsa gumijelölések tűntek fel a Formula-E-ben Parc Fermé: Furcsa gumijelölések tűntek fel a Formula-E-ben
Button nem indul Le Mans-ban, Vandoorne váltja Parc Fermé: Button nem indul Le Mans-ban, Vandoorne váltja

Továbbra is az élen a WRC-ben a Toyota A TOYOTA GAZOO Racing pilótája, Ott Tanak egy impozáns utolsó nap végén, nagyszerű hajrával a második helyen futott be Yaris WRC-jével a Mexikó Ralin, megőrizve első helyét a pilóták közt a FIA Rally ...

Top hírek:
Már önmagát bekötő cipője is van Lewis Hamiltonnak Parc Fermé: Már önmagát bekötő cipője is van Lewis Hamiltonnak
Még jobban belemászna a rali-vb-be a Toyota Parc Fermé: Még jobban belemászna a rali-vb-be a Toyota
Vettel: Nálunk a csapat érdeke az első A német világbajnok megvédte a Ferrari hozzáállását a pilóták közötti sorrendről, és kihangsúlyozta, náluk nincs elsőszámú pilóta, minden esetben az istálló érdeke élvez elsőbbséget.
Ecclestone: A Williams tovább zuhanhat Egyáltalán nem látja biztosítottnak az egykor szebb napokat látott istálló jövőjét Bernie Ecclestone. Az elmúlt időszakban viszont elszipkázták tőlük a legjobb szakembereket, ezért is csúsztak le.
Tíz éve nyert először a Red Bull az F1-ben (videó) Parc Fermé: Tíz éve nyert először a Red Bull az F1-ben (videó)
Hamarosan gyors fejlődésnek indulhat a Racing Point A szezon előtt pontosan tudták, hogy a 2019-es év eleje nehéz lesz, így is kihozták a legtöbbet a pontszerzésekkel. Baku után azonban sűrűn és gyorsan érkeznek majd fejlesztések az autóra.