Az új Doom lesz az első játék a Google csodarendszerén, amivel hadat üzentek a konzoloknak

Miután ismertette a platformmal kapcsolatos tudnivalókat, azt is elárulta a Google, melyik játék lesz az elsők között "fogható" a Stadián.

2019. március 21. 18:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bosszúállók mobilon A Google és az Oppo is készül a Végjáték premierjére, a Google például a középkategóriás Pixel 3a bejelentésével is.

Levették a tiltást, ismét elérhető a legnépszerűbb videólejátszó a Huawei telefonjain Tavaly nyáron a VLC készítői feketelistára tették a Huawei telefonjait, az appot a Google Play-ről sem tudták letölteni. A szigornak azonban vége.
Íme, a Google és a fekete lyukak titkos kapcsolata Google a barátod - hangzik a mondás mindenki kedvenc keresőjéről, de vajon hányan tudják, hogy a név igazából mit takar? Most eláruljuk, hogy az egész egy elírásból született, valójában a googol szám....
Egy német cég beperelte a Google-t, amiért továbbra is saját szolgáltatásainak biztosít versenyelőnyt a keresési találatoknál a konkurensekkel szemben Ilyen se volt még, ha megáll a kereset, európai cégek perek özönét zúdíthatják az amerikai cégre.
Ilyen is lehetett volna a Google új kontrollere A gamepad dizájnere mutatta meg a koncepciót, amit eredetileg a Google Stadia mellé terveztek
Kilép a HTC az androidos piacról? Appokat mindenesetre töröltek Az unpublished, azaz a kiadatlan címke szerepel jó pár, korábban még teljes értékű HTC-alkalmazás neve mellett a Google alkalmazás-áruházában. El is indult a találgatás, hogy mi lehet a háttérben.

A Google szerint Budapest a legkeresettebb főváros A magyar főváros nevére a világhálón közel kétszer annyian kerestek rá az idén, mint egy évtizeddel ezelőtt.
Véletlenek egymás után? Már megint kikerült valami a Google-től Két héten belül immár másodszor szivárog ki valami a Google berkeiből, ezúttal a Pixel-telefonok egyik olcsóbb változatáról.
Szépen lassan kinyírja a Waze-t a Google A Google még 2013-ban vásárolta fel az autós navigációra kitalált térképszoftvert fejlesztő Waze-t, és azóta szépen lassan építi be a Waze alkalmazásának különböző feature-jeit a saját brand alatt...
Nem jut eszedbe egy film címe? A Google helyett itt keresd, hogy meg is találd Láttál egy szuper filmet, csak a címe nem ugrik be? Eláruljuk, hogyan találhatod meg egyszerűen.
A Google-től igazolt vezető kutatót az Apple Ian Goodfellow a gépi tanulás szakértője, a különleges projektekért fog felelni.
A mai diákok már nem éltek olyan világban, ahol nincs Google Egyértelmű, hogy meg kell reformálni az oktatást, csak senki nem tudja, hogyan.