Az új Doom lesz az első játék a Google csodarendszerén, amivel hadat üzentek a konzoloknak

Miután ismertette a platformmal kapcsolatos tudnivalókat, azt is elárulta a Google, melyik játék lesz az elsők között "fogható" a Stadián.

2019. március 21. 18:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megszünteti a Photos-Drive integrációt a Google A vállalat szerint sok felhasználó számára megtévesztő volt az átjárhatóság a két online tárhely között, így inkább megszünteti az automatikus szinkronizációt.

E3 2019: RTX-támogatással jön a DOOM Eternal A legújabb értesülések szerint az id Software-nél nem csak a Wolfenstein, hanem a DOOM Eternal is felül a grafikai hypevonatra, és valós idejű sugárkövetéssel robog majd be novemberben a játékosok szí...
A Google-nek is elege lett a taxis hiénákból A Google Maps egyik lehetséges új funkciója akkor riaszt, ha irreálisan nagy kerülőt tesz a sofőr.
Na, ez nem semmi: olyan funkció jön a Google Térképbe, ami megvéd a hiéna taxisoktól A Google Térképbe kerülő egyik új funkció a hírek szerint arra lesz alkalmas, hogy jelezzen, ha egy kocsi, például egy taxi utasa nem az általa választott (vagy épp legrövidebb) útvonalon halad.
Google: veszélyeztetheti USA-t a Huawei kitiltása Az amerikai vállalat próbálja meggyőzni Trumpot, hogy a kínai gyártó tovább működtethesse az Androidot a készülékein.
Már sebességet is mér a Google Térkép Az új szolgáltatás terjesztése most kezdődött, remélhetőleg rövidesen nálunk is működni fog.

A Google győzködi Trumpot, hogy veszélyes levágni a Huaweit az Androidról A cég szerint nagyobb kockázattal jár, ha még inkább elaprózódik az operációs rendszerek piaca.
Google Stadia - a gaming jövője vagy csak egy béna próbálkozás? Végre kiderült, hogy mikor, mennyiért és pontosan milyen játékokkal játszhatunk. De kell ez nekünk?
Kiderült mikor és mennyiért jön a Google Stadia A keresőóriás jövőre az ingyenes hozzáférést is bevezeti.
Hasznos funkciót kap a Google Fotók, ami segít spórolni az akkumulátorral Újabb taggal bővül a Google azon applikációinak köre, amelybe belepakolják a sötét módot.
Kemény vizsgálat elé néz az Amazon, az Apple, a Google és a Facebook is Az amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság és az Igazságügyi Minisztérium is vizsgálja a világ legnagyobb tech cégeit, hogy visszaéltek-e erejükkel a piaci dominancia eléréséért.
Google Stadia - a héten szinte mindent megtudhatunk róla A Google egy élő közvetítés során fogja elárulni többek között azt is, hogy mennyit kell fizetnünk a szolgáltatásért.