Amerikai atombombázó jelent meg Oroszország partjainál, Szu27-esek kergették el

Kissé másként értelmezi a Krím lerohanásának évfordulóját az USA és Oroszország.

2019. március 21. 19:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Moszkva kiutasított egy lengyel diplomatát Oroszország nem kívánatos személynek minősítette a szibériai Irkuck városban működő lengyel konzulátus egyik hivatalnokát - erősítette meg kedden a lengyel külügyi tárca szóvivője

Májustól már megint emelkedik a vám Oroszország májustól emeli a kivitelre szánt kőolaj vámját.
Vasárnapi sport: Magyarország-Oroszország Eb-selejtező Csúcsrangadó a Premier League-ben.
Oroszország kibékülne Amerikával A két nagyhatalomnak meg kellene egyeznie a vitás kérdésekben, legyenek azok politikaiak vagy gazdaságiak, hogy a világgazdaság fellendülhessen az orosz pénzügyminiszter szerint.
Oroszország még nem tér vissza az ET Parlamenti Közgyűlésébe Oroszország mindaddig nem hajlandó visszatérni az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésébe (PACE), amíg a testület működési szabályzata lehetőséget nyújt a nemzeti küldöttségek "diszkriminálására ízl...
Bodó Richárd: Játsszon Bánhidi Bence átlövőt is! Csoportrangadó vár a magyar férfi kézilabda-válogatottra, amely Oroszországban lép pályára Eb-selejtezőn. Nemcsak az ellenfél, de Bodó Richárd pótlása is nagy kihívást jelent a mieinknek. Oroszorsz...

Putyin: Oroszország semmilyen választásba nem avatkozott bele A Mueller-jelentésről, és az északi-sarki orosz terjeszkedésről is beszélt az orosz elnök.
Felszámolják a kegyetlen cetbörtönt Oroszország távol-keleti részén közel 100 állatot tartottak nem megfelelő körülmények között.
97 illegálisan elfogott bálna szabadon engedését tervezi Oroszország Jean-Michel Cousteau szakmai közreműködését kérték az akcióhoz.
Ankara nem lép vissza az orosz fegyvervásárlástól Mevlüt Cavusoglu elmondta, Törökországot nem lehet arra kényszeríteni, hogy válasszon a Nyugat és Oroszország között.
Szentpétervári robbantás - Megkezdődött a vádlottak pere Két évvel a szentpétervári metrórobbantás után megkezdődött a terrorcselekmény 11 vádlottjának a pere kedden Oroszország "északi fővárosban"
Tűzgolyóként csapódott földbe a gép Oroszország egyik leggazdagabb üzletasszonya ült azon a magángépen, amelyik Frankfurt közelében előbb kigyulladt, majd a földbe csapódott. A repülő fedélzetén a nő édesapja és a pilóta volt, mindhárma...