A spanyolok szórakozva nyertek, az olaszok bombagólt vágtak

A norvégokat csak 2-1-re verték Ramosék Eb-selejtezőn. Olaszország gyors góllal kezdett.

2019. március 23. 23:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Trump, Macron és Tusk is gratulált Ukrajna új elnökének Amerika támogatja Ukrajnát területi egysége helyreállításában és az orosz agresszió elhárításában.
Giovinazzi: Kimi fantasztikus versenyző Antonio Giovinazzi az egekig magasztalta csapattársát, Kimi Raikkönent, aki szerinte fantasztikus versenyző, ráadásul az Alfa Romeo számára is felfoghatatlan érték a finn jelenléte.
Majdnem egész Európa örül az ukrán elnökválasztás eredményének Állítólag Donald Trump amerikai elnök is gratulált.
Milyen arcformához milyen szemöldök illik? Ez a fazon emeli ki a legszebben a szemet és a vonásokat Minden fejformához más-más formájú szemöldök passzol a legjobban.
Autóból lövöldöztek a gyalogosokra Andrásék A nyomozás adatai szerint K. András és K. Gyula 2019. április 21-én 11 óra 30 perc körül egy VW Passat típusú személygépkocsival közlekedett Tápióbicske belterületén, amelyet K. Gyula vezetett. Amikor a Rákóczi útra értek, a gépkocsiban utasként tartózkodó K. András - feltehetően egy Airsoft fegyverből - több célzott lövést adott le egy, az utcán tartózkodó férfira, amelyek közül az egyik lövés a sértett lábát eltalálta.
Óriási fölénnyel nyerhet a humorista Zelenszkij Ukrajnában 50 százalékos feldolgozottság mellett a humorista-producer jelölt 73,02 százalékkal vezet.

Top hírek:
A véres konfliktusok megállítását kérte a pápa Urbi et Orbi üzenetében Ferenc pápa együttérez a Srí Lanka-i áldozatokkal.
Szennyvíztározóba esett, és megfulladt egy 2 éves gyerek Taktaharkányban Családi házuk udvarán történt a tragédia.
Békésen szerelte a családi parabolaantennát, amikor lelőtték nyílpuskával Éjszakai vadászok lehetnek a nem mindennapi wales-i eset elkövetői.
Játék nélkül is bajnok a PSG A párizsi csapat este kilenc órától már tét nélkül fogadhatja a Monacót.
Új elnöke lesz a Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének A Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének közgyűlése személyi kérdésekben döntött április 17-én olvasható az egyesület közleményében.
Húsvét: Kicsit szeszélyes, de alapvetően meleg idő várható A hőmérséklet általában 20 és 24 fok közé emelkedik.