A spanyolok szórakozva nyertek, az olaszok bombagólt vágtak

A norvégokat csak 2-1-re verték Ramosék Eb-selejtezőn. Olaszország gyors góllal kezdett.

2019. március 23. 23:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Vízi erőművet építenek Afrika egyik utolsó érintetlen vadvédelmi rezervátumában A térséget 1982-ben felvették az UNESCO világörökségi listájára.
Szigethy: Csupán jó szándékkal nem lehet államot építeni A színháztörténész szerint az 1989-es értelmiségnek fogalma sem volt az államigazgatás és a politika technikájáról.
Brutális vihar csapott le Komlóra Így jön a lehűlés.
Csempészekkel, majomtolvajjal és Ladáék bandájával is leszámoltak a kulcsos gyerekek Olyan sikerű ifjúsági sorozatok azóta se készültek itthon, mint a hetvenes évek nagy triója volt: Az öreg bánya titka, a Keménykalap és krumpliorr, és az Utánam, srácok! De ki volt a közös pont?
Lenne mit tanulnunk a házi állatainktól Leckék, amiket csak a gazdik megtanulhatnak a kedvenceiktől
Intézkedési tervet fogadtak el a tengerekbe jutó műanyaghulladék csökkentésére A G20-ak környezetvédelmi és energiaipari miniszterei Japánban tanácskoztak.

Top hírek:
Kerékpárosokat ellenőriztek a rendőrök a Velencei-tónál A kötelező tartozékokat és a közlekedési szabályok betartását vizsgálták.
34 fokban 100 ember 7 PET hajót épített, hogy összegyűjtse a szemetet a Tisza-tavon
Tizenöt évesen egyedül kiment Amerikába a magyar fiú, aztán egyszer csak Einsteinnél találta magát most meg elmesélte az egészet Vacsizni vitte őt Szilárd Leó.
A hőség miatt nem irtják a szúnyogokat Átmenetileg szünetel a légi szúnyoggyérítés, viszont a földi permetezést folyamatosan végzik a szakemberek - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. ...
Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait: 919 millió forint volt a tét Néhány perce véget ért a sorsolás. Mutatjuk az e heti nyerőszámokat!
Ha fura konvojokat látsz az utakon, ne lepődj meg! Ez az oka Hadgyakorlatok lesznek Magyarországon.