Felszámolnák Svájcban a vésztartalékokat kávéból, mert az nem fontos a túléléshez

Svájciak fejenként évi 9 kilogramm kávét fogyasztanak.

2019. április 11. 13:47

A cikk folytatása...Friss hírek
Marcsa néni: egy évszázad, három magyar állampolgárság Tóth László Magyarország csíkszeredai főkonzulja és Ferencz Tibor Csíkszépvíz polgármestere köszöntötte otthonában az ezen a napon százéves Geréd Margitot az erdélyi Csíkszépvízhez tartozó Csíkborzsován 2019
28 évig volt kómában az asszony Valóságos csoda történt egy most 60 éves szaúdi nővel. Munira Abdulla még 28 évvel ezelőtt, egészen pontosan 1991-ben szenvedett súlyos balesetet. Egy buszon utazott a mindössze négyéves kisfiával, akit magához ölelt, hogy megóvja, amikor egy másik jármű beléjük csapódott. A gyermeke karcolásokkal megúszta, ő azonban komoly fejsérülést szenvedett.
A botrány új fogalma Elmar Brok, Merkel bizalmasa, veterán EP képviselő és Soros György "megbízható szövetségese" a V4NA kérdésére újraértelmezte a botrány fogalmát.
Eszméletlen embernek hittek a floridai tűzoltók egy 3,5 méteres aligátort
Ki akartak szöktetni egy beteget a zárt osztályról, mert elégedetlenek voltak az orvosi ellátással Egy szakápoló próbálta megakadályozni, hogy elvigyék.
II. Erzsébet királynő Londonba hívta Trumpot A normandiai partraszállás 75. évfordulójáról emlékeznek meg együtt.

Top hírek:
Van valami böhöm és csillogó dolog Japánban, ami most Guinness-rekordot döntött
Arany fürdőkád lett Guinness-rekorder Elkészült a világ legnagyobb súlyú arany fürdőkádja.
Szijjártó: Juncker európai vezetőként megbukott A külügyminiszter megbukott vezetőnek nevezte Junckert.
20 milliós csalásért 300 ezres büntetést szabtak ki egy kis párt vezetőjére 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtott le rá a törvény.
15 éves Rómeó és Júlia musical az Arénában! Szereposztás és jegyek itt 2019. szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a Rómeó és Júlia musical. A nagysikerű darabra már árulják a jegyeket. ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA! Ha nem akarsz lemaradni a musical szereposztásáról, akkor kövess minket a Facebookon, hiszen folyamatosan beszámolunk majd a fejleményekről.
Legalább huszonöten meghaltak egy bolíviai buszbalesetben Az Andok oldalába vájt úton próbált előzni a busz, de karambolozott és a szurdokba zuhant.