Pierre Cardin-retrospektív tárlat nyílt New Yorkban

Nagyszabású retrospektív kiállítást szentel Pierre Cardin francia divattervező munkásságának a New York-i Brooklyn Museum.

2019. április 11. 21:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Elenyésző a mozgolódás New Yorkban Minimális elmozdulással álltak a New York-i tőzsde irányadó indexei.

Megkezdődött Trump migránsvadászata, de a nagyvárosok keresztbe tesznek az elnöknek Tíz helyszínen kezdődött meg az illegális bevándorlók begyűjtése: Los Angeles, New York és Washington DC polgármesterei nem segítenek a razziában. (Külföld)
Buemi nyert, Vergne bukott, nincs bajnokavatás Bár nem volt szüksége kapkodásra, Jean-Eric Vergne zűrzavaros futamon nullázott a Formula-E első New York-i fordulóján, Sebastien Buemi pedig épp jókor szerezte meg a Nissan első győzelmét. Még mindig...
Rekord indexemelkedéssel nyitott New York Indexemelkedéssel, rekordértéken indult a kereskedés pénteken az amerikai értékpapírpiacokon az előző napi vegyes zárás után.
Ki tudja mi lesz a vége New Yorknak? Vegyesen álltak a New York-i tőzsde irányadó indexei.
Helikopteres személyszállítást indított az Uber New Yorkban New Yorkban indították el a szolgáltatást, 8 perc alatt megteszik a JFK repülőtér és Manhattan közötti távot.

Branson kereskedelmi űrutazó cége a tőzsdén landolhat Bevezetése előtt azonban a Virgin Galactic a részvényeiből 49 százalékot értékesít egy New York-i értéktőzsdén jegyzett cégnek, amellyel egyesül is. A Facebooknál korábban vezető beosztásban dolgozott...
Tőzsde - Mínuszban álltak a mutatók New York-ban Mínuszban álltak a New York-i tőzsde irányadó indexei.
Hamarosan indul a kereskedés az amerikai Nasdaqhoz hasonló kínai tőzsdén Hszi Csin-ping kínai államfő tavaly novemberben jelentette be, hogy a New York-i Nasdaq mintájára Sanghajban új tőzsdei platformot hoznak létre a technológiai vállalatok számára.
Elromlott a kedv New Yorkban Csökkenéssel zártak a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
Elszállt a jókedv New York-ban Mérsékelt mínuszban álltak a New York-i tőzsde irányadó indexe.
Tiffany Trump és szerelme egy baseballmeccsre öltöztek össze Házi rangadó volt New Yorkban.